Matthew Boyle kommer til Bergen. Foto: Privat/Mediedagene.
Matthew Boyle kommer til Bergen. Foto: Privat/Mediedagene.

Breitbarts politiske redaktør i Washington kommer til Mediedagene

Matthew Boyle skal blant annet snakke om relasjonen til Donald Trump.

Publisert Sist oppdatert

Nordiske Mediedager har invitert Washington Political Editor Matthew Boyle i Breitbart til Bergen for å forklare hva de definerer seg som - mediehus eller politisk bevegelse?

Boyle skal også snakke om hvilke visjoner Breitbart har, hvordan de ser sin rolle i samfunnet, hvordan de utøver faktasjekk - og hvordan relasjonen er til Donald Trump.

Han har vært politisk redaktør i Washington for Breitbart News siden 2015. Før han begynte i Breitbart News i 2012, var han undersøkende journalist i over to år i Daily Caller. Han er utdannet journalist ved American University, Washington DC.

– Breitbart har vært veldig omdiskutert gjennom hele valgkampen i USA og etterpå. Vi synes det er utrolig kjekt å få de til mediedagene, der mye naturlig nok kommer  til å handle om alt som har skjedd rundt valget, debattene og om fake news, sier festivalsjef Guri Heftye.

– Det blir interessant å snakke med ham om hvordan han ser på deres egen rolle opp mot de politiske endringene som skjer i Europa med en høyrepopulistisk strømning, fortsetter hun.

Det er tidligere kjent at også Sarah Hurwitz kommer til Mediedagene. Hun har skrevet Michelle Obamas taler, og omtales som en av vår tids beste taleskrivere av Jens E. Kjeldsen.

Powered by Labrador CMS