Fra Baard Zakariassens side på Facebook.

Fagforeningskamp på Facebook

Kampen om å bli leder i TV 2s Klubb 2 er flyttet til nettsamfunnet Facebook.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I dag er det valg av ny leder i TV 2s redaksjonsklubb Klubb 2. Den ene av kandidatene, Baard Zakariassen, har ført «valgkampen» på et litt annet forum enn vanlig. Han er lansert på Facebook.

– Morsomt

– Det var faktisk ikke jeg selv som gjorde det, men Troy Gulbrandsen. Jeg kom først med da det var 25 medlemmer, forteller Zakariassen til Journalisten.

Per tirsdag hadde forumet nesten 80 medlemmer, både fra kontoret i Bergen og i Oslo.

– Jeg synes det er helt fantastisk og utrolig morsomt å se slikt engasjement og at de bryr seg. Spesielt er det morsomt at folk på Bergenskontoret er med, det er ofte en splitt mellom Oslo og Bergen.

Motkandidat Renate Nedregaard har holdt seg unna Facebook i kampen om å bli klubbleder i tv-selskapet. Til det mener hun nettsamfunnet er for privat, dessuten er hun ikke så sikker på om antall medlemmer i forumet nødvendigvis vil være i samsvar med antall stemmer Zakariassen får under valget som foretas før lunsj i dag.

Utfordrende

Og begge regner med at det blir en utfordrende periode som leder, uansett hvem som skal velges.

– Ja, men det er kanskje derfor vi har lyst til å bli Klubb 2-ledere. Det er utfordringene som gir lyst til å gå inn i en slik jobb. Det har konsekvenser for medlemmene, men det er klart at det ikke blir enkelt i denne perioden, sier Nedregaard.

Zakariassen og Nedregaard er for øvrig venner på Facebook.

Powered by Labrador CMS