Hvordan enkelte kan opparbeide et så voldsomt hat mot andre mennesker. Folk de ikke kjenner, spør Anders Magnus. Arkivfoto: Helge Øgrim
Hvordan enkelte kan opparbeide et så voldsomt hat mot andre mennesker. Folk de ikke kjenner, spør Anders Magnus. Arkivfoto: Helge Øgrim

Anders Magnus går i rette med haterne

Forteller om ubehaget ved å bli oppringt midt på natten med trusler.

Publisert Sist oppdatert

«Her i Washington er jeg så langt borte fra trollene at direkte trusler virker litt bortkastet. Men høyst ufine kommentarer er ingen mangelvare,» skriver Anders Magnus på NRK.no og fortsetter:

«Torstein S (ja, han skrev etternavnet også, men det skal jeg ikke røpe) kom med denne salven nylig: «Din mentale helse er tilbakestående! Raddis-pissoaret NRK må faen meg kvitte seg med svin som deg.»»

Andre skriver igjen at Magnus er «blåst i hodet» eller at han snart burde undersøkes mentalt. 

Otto kommenterer et videoklipp slik: «Skadefryden sliter i ARK-kroppen så det ser ut som han er pissetrengt der han står og småhopper.»

Anders Magnus skriver at disse ikke er blant de verste og at han holder igjen de aller ekleste og nedrigste. De sletter han uansett. 

Den erfarne reporteren er også erfaren med hets og trusler. Allerede tilbake til den gang telefonen ble allemannseie og begynte å ringe om natten. Den gang måtte han trekke ut ledningen før han gikk til sengs. 

«Den gang for lenge siden var telefonen et stort apparat som sto på nattbordet. Barna var små, vi var bekymret for de nattlige truslene.»

«Jeg undret meg over – og gjør det fortsatt – hvordan enkelte kan opparbeide et så voldsomt hat mot andre mennesker. Folk de ikke kjenner, men som de kanskje ikke alltid er helt enige med.»

«Et hat som i dag flommer over på alle slags plattformer.»

Powered by Labrador CMS