Prisen er derfor en inspirasjon til å fortsette jobben med å utvikle en enda mer attraktiv og mangfoldig arbeidsplass, sier Fürst Haugen i en pressemelding.

NRK

NRK kåret til Norges mest attraktive arbeidsplass for tredje gang

Godt omdømme, karriereprogresjon og interessant jobbinnhold gjør NRK til en god arbeidplass.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge årets store arbeidsgiverundersøkelse fra Randstad, stikker NRK av med tittelen «Norges mest attraktive arbeidsplass» i år og.

Kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen er svært stolt og fornøyd over at NRK for tredje gang er kåret til Norges mest attraktive arbeidsplass.

– For å tiltrekke oss og beholde dyktige folk, må vi være en arbeidsplass der medarbeiderne har meningsfulle oppgaver, trives og får utvikle seg. Prisen er derfor en inspirasjon til å fortsette jobben med å utvikle en enda mer attraktiv og mangfoldig arbeidsplass, sier Fürst Haugen i en pressemelding.

Organisasjons- og HR-direktør i NRK, Olav Hypher retter en stor takk til alle som jobber i NRK. Han mener først og fremst det er de som skal ha æren for at NRK nå får denne gjeve prisen, sier han i pressemeldingen.

Olav Hypher direktør for organisasjon og HR. i NRK.

– Vi vet at hvis vi skal levere det aller beste tilbudet publikum, trenger vi motiverte og dyktige medarbeidere som har det bra på jobb og kjenner at de får utviklet seg, derfor betyr en slik anerkjennelse mye for oss, sier han.

Til tross for å være landets mest attraktive arbeidsgiver, ser også Hypher at det er krevende å tiltrekke seg de beste folkene, og merker at konkurransen er hardere enn noensinne.

– NRK har mer enn 50 kontorer rundt om i Norge, og vi trenger dyktige journalister til alle disse, ikke bare i de store byene. I tillegg merker vi godt konkurransen om teknologer og designere, sier han.

Powered by Labrador CMS