Hinna og Widerstrøm skal dekke Vestlandet for klassekampen

Følger hjertet og åpner Klassekampens nye lokalkontor.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge en pressemelding fra avisen skal de to arbeide ved Klassekampens distriktskontor i Bergen. Der får de særlig ansvar for å dekke industri, arbeids- og næringsliv langs hele vestlandskysten.

Gunnar Wiederstrøm (60) har i en årrekke vært journalist i i Bergens Tidende. Før det har han vært både journalist og politisk redaktør i Bergensavisen, redaktør i Gula Tidend og startet journalistkarrieren i NRK Sogn og Fjordane. Han er utdannet sosionom og arbeider i dag i arealplanleggingsselskapet Opus Bergen.

– Ved å ta denne jobben følger jeg hjertet. Fra vestlandskontoret ønsker jeg å rapportere om alt det spennende som skjer innen næringslivet i landsdelen, med et perspektiv som gjør at de som arbeider er i sentrum, sier han i pressemeldingen. 

Anne Kari Hinna (33) har jobbet med innenriks i Klassekampen i snart fem år. Her skriver hun om økonomi og arbeidsliv. Hun har tidligere jobbet som nettjournalist i TV 2 Nyhetene, og begynte karrieren journalist i Os og Fusaposten. Hinna har master i næringslivsjournalistikk fra Handelshøgskolen i Bodø/Senter for journalistikk i Bodø, og studier i kultur og samfunnsvitenskap.

- Jeg er veldig glad for at Klassekampen styrker distriktssatsinga. Jeg tror det er viktig at Klassekampen er til stede med øyne og ører i ulike landsdeler, sier Hinna.

Ifølge meldingen hadde Klassekampen mer enn 50 kvalifiserte søkere til jobben. 

Mens Wiederstrøm begynner høsten 2017, følger Hinna etter i løpet av første halvår 2018.

Klassekampen har lokalkontorer i Trondheim og i Tromsø med henholdsvis to og én journalist.

Powered by Labrador CMS