Ole Eivind Henden har fått fast jobb som redaksjonssjef i innenriksredaksjonen i Nyhetsdivisjonen i NRK etter å ha vært konstituert i stillingen siden oktober 2021.

MEDIEFOLK:

Ole Eivind Henden er ansatt som redaksjonssjef i NRK

– Den viktigste jobben fremover blir å utvikle journalistikken i avdelingen til alle plattformene sammen med resten av huset.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Ole Eivind Henden er ansatt som redaksjonssjef i innenriksredaksjonen i Nyhetsdivisjonen, skriver fagredaktør i NRK, Marius Tetlie, til Journalisten.

Henden har vært konstituert i stillingen siden oktober 2021 og har omfattende ledererfaring i Nyhetsdivisjonen fra før av. I fire år var han redaksjonsleder i Innenriks og før det redaksjonsleder i Dagsrevyen.

– Ole Eivind har et godt strategisk blikk, er bunnsolid journalistisk og etisk og er en utpreget samarbeidsmann. Dette er en viktig og god ansettelse for oss, skriver Tetlie.

Til Journalisten sier Henden at han er glad for å fortsette å jobbe med en redaksjon han kjenner godt og som har spennende ting på gang.

– Den viktigste jobben fremover blir å utvikle journalistikken i avdelingen til alle plattformene sammen med resten av huset. Vi skal integrere oss til direktelinja i NRK og bruke ressursene våren enda bedre for å lage god journalistikk og jobbe godt sammen mot de strategiene som avdelingen har satt, sier Henden.

Powered by Labrador CMS