New York Times skrev tidligere denne uken at Donald Trumps mangeårige advokat Michael Cohen tok opp en samtale med Trump om betaling til en tidligere Playboy-modell. Foto: Reuters / NTB scanpix
New York Times skrev tidligere denne uken at Donald Trumps mangeårige advokat Michael Cohen tok opp en samtale med Trump om betaling til en tidligere Playboy-modell. Foto: Reuters / NTB scanpix

CNN har publisert lydopptak av president Trump og hans tidligere advokat der de diskuterer kjøp av en Playboy-modells sexhistorie

CNN sendte Cohen-opptak av Trump.

Publisert Sist oppdatert

CNN har publisert et lydopptak av president Donald Trump og hans tidligere advokat Michael Cohen der de diskuterer kjøp av en Playboy-modells sexhistorie.

TV-kanalen opplyser at de har fått opptaket fra Cohens advokat Lanny Davis, og det ble spilt av tirsdag i programmet «Cuomo Prime Time».

På opptaket hører man angivelig Trump og Cohen snakke om hvordan de kunne kjøpe rettighetene til Playboy-modellen Karen McDougals historie om et påstått seksuelt forhold til Trump noen år tidligere. Opptaket skal ha blitt gjort i september 2016.

Lydkvaliteten er dårlig, men det er mulig å høre Trump si «betal med kontanter».

Manglende ord

Presidentens nåværende advokat, Rudy Giuliani, hevder ordet «don't» er blitt uhørlig på opptaket. Trump sa egentlig «ikke betal med kontanter», ifølge Giuliani.

Trump selv svarer med en ny Twitter-tirade mot Cohen.

– Hva slags advokat tar lydopptak av sin egen klient? Så trist! Er dette første gang det har skjedd? Jeg har aldri hørt om det før. Og hvorfor ble lydopptaket så brått stanset mens jeg antakelig sa positive ting? skriver presidenten.

– Jeg hører det er andre klienter og mange reportere som det også er tatt opptak av – kan det stemme? Utrolig synd, skriver han videre.

– Lyver

Cohens advokat mener Giuliani lyver om at Trump aldri gjorde noen utbetaling.

– Hva frykter de? Hvorfor representerer jeg han? De frykter sannheten om Donald Trump. En dag vil han fortelle sannheten om Donald Trump, sier Davis til CNN.

Det er fra før kjent at McDougal fikk 150.000 dollar av morselskapet til magasinet National Enquirer for eneretten til å omtale hennes historie, men saken ble aldri publisert.

Cohen har tidligere innrømmet å ha betalt 130.000 dollar til pornoskuespilleren Stormy Daniels for at hun skulle holde tett om at hun angivelig har hatt sex med Trump.

Powered by Labrador CMS