Porten-ledelsen: Styreleder Thomas Norheim Moen, daglig leder Kristine Haglund og ansvarlig redaktør Lasse Styve Andersen.
Porten-ledelsen: Styreleder Thomas Norheim Moen, daglig leder Kristine Haglund og ansvarlig redaktør Lasse Styve Andersen.

Medieeierskap

Polaris kjøper seg opp i Porten

Blir største eier i lokalavisen.

Publisert Sist oppdatert

Polaris Media har gjennom Polaris Media Nordvestlandet overtatt 64,7 prosent av aksjene i Porten AS. De to selgerne – Årdalsnett AS og Agnitio AS – blir med videre med henholdsvis 28,2 prosent og 7,1 prosent av aksjene.

– Det er en tillitserklæring å bli satset på av et så stort mediekonsern. Med Polaris Media har vi fått inn en profesjonell aktør som vi vet er langsiktig, og som forstår verdien av å satse på og utvikle mediehusene sine med en tydelig lokal forankring, sier Porten-redaktør Lasse Styve Andersen i en pressemelding.

Lokalavisen Porten ble i dagens form etablert for 20 år siden, men har en historie som strekker seg tilbake til 1996.

– Vi ser fram til å bli bedre kjent med både leserne i Indre Sogn og staben i Porten, og vi er trygge på at vi kan støtte dem i den videre utviklingen av produktet. Lykkes vi med det, vil det kunne gi grunnlag for økte inntekter både fra abonnenter og annonsører, og det vil bidra til en mer robust og langsiktig finansiering av mediehuset, sier administrerende direktør Harald H. Rise i Polaris Media Nordvestlandet.

Powered by Labrador CMS