Ny-ansatt sjefredaktør Kirsti Husby i Adressa fra allmøtet med redaksjonen fredag morgen. Foto: Ingeborg Volan
Ny-ansatt sjefredaktør Kirsti Husby i Adressa fra allmøtet med redaksjonen fredag morgen. Foto: Ingeborg Volan

Kirsti Husby er Adresseavisens nye sjefredaktør

Tar over sjefstolen etter å ha vært konstituert i bare en uke.

Publisert Sist oppdatert

Styret i Adresseavisen har ansatt Kirsti Husby som ny sjefredaktør. Det kommer fram i en pressemelding fra Polaris Media. Det er nå allmøte i Adresseavisen. 

– Jeg er stolt og glad for å ha fått tillit til å lede redaksjonen i Adresseavisen i tiden fremover. Vi har fått til mye som vi kan være stolte av de siste årene. Vi har markert oss på viktige journalistiske satsninger og vunnet prestisjetunge priser som Årets avis i fjor og Årets innovasjon i år. Jeg gleder meg til å bygge videre på dette, sier Husby i pressemeldingen.

Kirsti Husby blir avisens første kvinnelige sjefredaktør.

Hun kommer fra stillingen som nyhetsredaktør og stedfortreder for sjefredaktøren, og ble konstituert som sjefredaktør 2. juni. 

Hun har arbeidet i Adresseavisen siden 1998, først som økonomijournalist og deretter som nyhetsjournalist. Husby har vært stedfortredende sjefredaktør siden 2006.

Det var forrige uke det ble kjent at Tor Olav Mørseth slutter i Adresseavisen. Fra 1. august tar han over som administrerende direktør i DIGITALNORWAY – Toppindustrisenteret AS.

– Det gjør det lettere å reise når jeg vet at Adressa er i hendene til en som er så dyktig og som jeg vet gjør en god jobb, sa han om at Husby ble konstituert i hans stilling.

Powered by Labrador CMS