Konsernsjef Per Axel Koch i Polaris Media. Foto: Martin Huseby Jensen
Konsernsjef Per Axel Koch i Polaris Media. Foto: Martin Huseby Jensen

Polaris Media i mål med 95 av 100 årsverk

Gjenstår fortsatt noe arbeid i Polaris Trykk Trondheim og Stjørdalens Blad.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Polaris Media er nær kommet i havn med den pågående nedbemanningsprosessen. Det opplyser selskapet i en børsmelding tirsdag ettermiddag.

Der heter det at Polaris tidligere i år vedtok et behov for å kutte 100 årsverk i løpet av neste år. 95 årsverk er oppnådd etter at arbeidet med søknadene om sluttpakke er sluttført.

– Vi er lettet og fornøyde med at vi i så stor grad er kommet i mål med frivillige løsninger, og at vi i nesten alle selskapene nå kan konkludere med at vi er i mål med nedbemanningstiltak for 2017. Dette hadde ikke vært mulig uten en god dialog med de tillitsvalgte og forståelse fra våre medarbeidere, sier konsernsjef Per Axel Koch i børsmeldingen.

Leder Christer Pedersen i Norsk Journalistlag (NJ) Polaris trekker også fram dialogen mellom ledelsen og de ansatte som en viktig faktor for å lykkes med frivillige løsninger.

– Vi satte oss ned allerede i våres og lagde ny organisasjon sammen. Så lagde vi et veikart som både de ansatte og ledelsen bidro til. Vi har hatt en felles forståelse for hva som kreves og vi ansatte har også fått gehør for våre synspunkter, sier Pedersen til Journalisten.

Fristen for å søke sluttpakker gikk ut 1. november.

– Det har vært usikkerhet helt til den siste uken om vi ville komme i mål. Men nå er vi i praksis det.

Powered by Labrador CMS