Fra venstre markedssjef Aage Eikrem, direktør lokale mediehus i Sunnmørsposten, Lidvar Flydal og redaktør og daglig leder Frank Kjøde.
Fra venstre markedssjef Aage Eikrem, direktør lokale mediehus i Sunnmørsposten, Lidvar Flydal og redaktør og daglig leder Frank Kjøde.

Sunnmørsposten kjøper Sykkylvsbladet

Blir en del av Polaris Media.

Publisert Sist oppdatert

Sunnmørsposten kjøper alle aksjene i lokalavisen Sykkylvsbladet, skriver Polaris Media i en pressemelding.

Sunnmørsposten er en del av Polaris Media Nordvestlandet. Sykkylvsbladet er lokalavisen for Sykkylven og har et opplag på 2500.

– Etter en totalvurdering har vi kommet fram til at Sunnmørsposten er det rette valget med tanke på å videreutvikle Sykkylvsbladets posisjon. Sunnmørsposten har vist at de kan balansere rollen som mediehus for Nordvestlandet, med det å være eier av lokalaviser i den samme regionen, sier Frank Kjøde, redaktør og daglig leder, ifølge pressemeldingen.

Kjøde og markedssjef Åge Eikrem har eid avisen siden i 1982.

– Når vi nå har nådd pensjonsalderen, fant vi ut at det rette var å overlate avisvirksomheten til en annen aktør, sier Kjøde.

Fra før eier Sunnmørsposten Sunnmøringen, Møre-Nytt, Vestlandsnytt og Vikebladet Vestposten på Sunnmøre, Fjordenes Tidende, Fjordabladet og Fjordingen i Nordfjord og Mediehuset Skjåk Mediautvikling (utgiver av av Fjuken) i Ottadalen, som igjen eier Vigga og Dølen (50 prosent) i Gudbrandsdalen.

Powered by Labrador CMS