Redaktør Helge Lurås i nettstedet Resett.no, er ikke overrasket over underskuddet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Redaktør Helge Lurås i nettstedet Resett.no, er ikke overrasket over underskuddet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Resett fikk et underskudd på 1 million kroner i fjor

Som forventet, seier redaktør.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Til tross for at eierne gikk inn med startkapital og ga Resett ytterligere kapitalinnsprøyting, fikk nettstedet et underskudd på drøyt 1 million kroner i 2017.

Resett omsatte for 196.588 kroner i fjor. Resultat før skatt endte på minus 1.055.348 kroner, skriver Kampanje.

– Resett er nystartet, og det var helt som forventet at vi gikk med underskudd i 2017. Dette er en langsiktig satsing, skriver redaktør Helge Lurås i en epost til nettstedet.

Resett ble etablert i fjor høst av Øystein Stray Spetalen og Jan Haudemann-Andersen. I tillegg er Helge Lurås, Monica Staff, Christian Mikkel Dobloug og Håkon Wium Lie på eiersiden. Eierne sørget for at nettstedet hadde 1 million kroner i startkapital og gikk senere i 2017 inn med 350.00 kroner i et lån som ble konvertert til egenkapital.

Lurås vil ikke kommentere eierforhold utover å bekrefte at det er gjennomført to emisjoner så langt i år, og at «det vil bli stilt tilstrekkelig økonomiske midler til rådighet for å kunne nå ambisjonsnivået» om å være blant de mest besøkte nyhetskanalene i Norge.

Powered by Labrador CMS