Roald Øyen lo av Eckbo-nøttene

Roald Øyen lo godt av påskenøtt-parodien i TV 2, og foreløpige seertall viser at Øyens nøtter ble valgt av de fleste, skriver VG.

- Jeg velger å ta det som en liten æresbevisning. For å være helt ærlig synes jeg det har vært morsomt. Jeg lo godt, jeg. Det fungerte, sier Roald Øyen til VG om Kristian Ødegård og Espen Eckbos parodi på TV 2.

De to har imidlertid ingen planer om å fortsette med parodier av Øyen. Påskenøttene denne gang blir en engangsforeteelse, sier de til VG.

Derimot er ikke alle like godt fornøyd med TV 2-programmet. VG har intervjuet folk som mener at TV 2 lurer folk til å bruke penger på Espen Eckbos påskenøtter.

En kvinne i Haugesund forteller at hun måtte punge ut 60 kroner på første del av konkurransen.

- Jeg skulle bare ringe inn løsningsordet, men måtte svare på tre nye spørsmål. Samtalen kostet meg 60 kroner. Det er drøyt, for jeg ble bare opplyst om at det kostet 14,05 pr. minutt på forhånd, ikke at jeg fikk flere spørsmål, sier en lett opprørt Anne Grete Sjursen til VG.

«TV 2-nøttene» hadde 676.000 seere på premièren søndag kveld, og over 10.000 seere ringte inn løsningsordet, som var «potet». Det betyr penger i kassa for TV 2.

Powered by Labrador CMS