Salangen-Nyheter-sjef Jon Henrik Larsen og kjæresten Ida Marlén Svendsen synger jula inn.

Salangen-Nyheter-redaktøren synger jula inn: – Fått masse gode tilbakemeldinger

Deler video med nordnorsk juleklassiker.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Salangen-Nyheter er lokalavisa som profilerer seg på positive nyheter.

I førjulstida tar redaktør og gründer Jon Henrik Larsen ansvar selv, og deler en musikkvideo der han synger «Nordnorsk julesalme» sammen med kjæresten Ida Marlén Svendsen.

– Vi spilte inn sangen fordi vi hadde lyst å prøve oss på en julesang sammen. Ida har sunget før, det har ikke jeg. Så vi valgte «Nordnorsk julesalme» siden den er en vi kjenner begge to, skriver Larsen til Journalisten.

– Så tok vi kontakt med Ronald Alertsen i Utsikten Studio som er lokalt her i Salangen, og fikk han til å hjelpe oss å spille den inn med skikkelig kvalitet. Og det ble en veldig fin versjon av sangen til slutt, og vi har fått masse, masse gode tilbakemeldinger som varmer utrolig godt for oss begge, skriver Larsen.

Larsen forteller også at avisa planlegger stor julesending på nett, torsdag 22. desember fra kl 22.

For det nye året håper Larsen på en løsning i situasjonen rundt brukerstyrt personlig assistent for ham. Journalisten har i flere artikler omtalt hans sak mot staten, som er anket til Høyesterett.

Tidligere Oslo-ordfører Fabian Stang har engasjert seg sterkt i saken, og også gått inn på eiersiden i «Nye Salangen Nyheter AS».

– Jeg vil drive med Salangen-Nyheter, og føler at den jobben jeg gjør er verdsatt av folk i hele Norge. Det er «drivstoffet» for meg at jeg holder på i dag, og ikke har gitt opp alt. Og, at Fabian er en sånn stor støtte, skriver Larsen.

Powered by Labrador CMS