Silje Nordnes går fra å være radiostemme på P3 til å bli programleder for en ny fiskerreality på NRK. Foto: Kim Erlandsen/NRK
Silje Nordnes går fra å være radiostemme på P3 til å bli programleder for en ny fiskerreality på NRK. Foto: Kim Erlandsen/NRK

P3-Silje skal lede førstegangsfiskere

Tar en pause fra «P3morgen» for å lede realityserien «Skårungen» – der deltakerne skal prøve seg som førstegangsfiskere om bord på fiskebåt.

Publisert Sist oppdatert
«Skårungen» skal vises NRK1 vinteren 2016-2017, og innspillingen skjer i Svolvær i fem uker, melder kanalen.
 
I løpet av ti episoder skal mennesker uten erfaring fra fiskeryrket få prøve seg. Vinneren skal ifølge NRK få smykke seg med tittelen «Norges beste skårunge» – som altså er betegnelsen på en som er på fiske for første gang.
 
– Dialekten min, som sliter etter drøyt 10 år i Oslo, kommer til å ha skikkelig godt av noen uker i nord, sier Silje Nordnes, som er fra Hamarøy.
 
Ifølge NRK Troms er Nordnes «en frossenpinn» som gruer seg til kaldværet nordpå igjen, men som tror hun vil lære mer om familiehistorien.
 
– Mine besteforeldre var fiskerbønder, og både bestefar og flere onkler har reist på Lofotfisket. Jeg har vært mye på havet i oppveksten, men det betyr egentlig ikke at jeg kan så mye av den grunn. Jeg har vært mest opptatt av å kose meg på havet. (©NTB)
Powered by Labrador CMS