Integrerer Start i SOL

Start skal sitte tettere med SOL, og nå er også trafikken til de to stedene slått sammen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Ifølge TNS Metrix økte trafikken til SOL med hele 60 prosent i forrige uke. Dermed passerte nettportalen den magiske milliongrensen og kunne vise til 1.027.516 unike brukere. Det skyldes at portalen også har fått trafikken til Start.no.

– Viser rekkevidden

SOL kjøpte sammen med Dagbladet Start.no i midten av mai. Nå begynner arbeidet med å styrke nettstedet.

– SOL har det redaksjonelle ansvaret for Start.no og begge eierne av Start er blitt enig om at organisasjonen skal integreres i lokalene til SOL og jobbe tett sammen med SOL. Vi kobler tallene for å vise rekkevidden disse sidene til unike brukere, forklarer administrerende direktør i SOL, Håkon Liland.

Kronespillet slo an

Uken før hadde SOL 636.321 unike brukere mens Start.no 333.856. Liland forteller at tallene for uke 24 ikke bare er sammenslåingen av tallene til de to nettstedene.

– Vi lanserte flere produkter i forrige uke som var suksesser. Blant annet en elektronisk versjon av den gamle knipsekassa eller kronespillet som har vekket stor begeistring på nettet, sier han.

Ifølge tall fra SOL har det vært 200.000 unike brukere innom spillet siden lanseringen for litt under ei uke siden.

Hvilke andre grep vil vi se dere gjøre i forhold til Start. no?

– Foreløpig vil du ikke se andre grep enn at eierne jobber videre med å rendyrke en profil, men vi kommer tilbake til det etter sommeren.

Powered by Labrador CMS