Dagbladet (767)

FORDYPNING: Eivind Ljøstad er fascinert av skråsikkerheten på begge sider av saken. Vil ikke svare på om avisen arbeider med saken nå.

KOMMENTAR: Å skrive om spektakulære eiendommer til salgs, er intet nytt. Men noen ganger kan det bli for mye.

TROMSØ (Journalisten): Da kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen så tittelen på programposten trodde det var Svarte Faen han skulle til, ikke Svarte Natta.

KOMMENTAR: To av tre saker i Dagbladet og VG om de såkalte oktoberbarna er kritiske til utsendelsene. Myndighetenes side av saken slipper ikke til.

Les jurybegrunnelsen og lær av vinnerne Vegard Venli, Eiliv Frich Flydal og Ola Strømman og andre nominerte til Dataskup-prisen.

Denne uken har «Gutten i plastposten» vunnet flere internasjonale priser.

I sine nesten 30 år som pressefotograf i Dagbladet har Bjørn Langsem aldri opplevd lignende i retten. Advokaten dyttet hånden i kamera for å hindre fotografering.

Sjefredaktør John Arne Markussen hos konkurrenten Dagbladet gleder seg over magasinøkning

Alene i redaksjonen eller er alle på plass. Send oss bilder fra valgkvelden i redaksjonen. 

Men ingenting er gitt. VGs gravearbeid møter tøff konkurranse fra Dagbladet og Stavanger Aftenblad. Sjekk de nominerte her.

Og hva er greit å bruke fra Facebook? Utvalget drøftet nye problemstillinger.

Ny jobb:

Å gå fra vikariat til fast jobb endrer neppe så mye, tror Anders Fjellberg. Kanskje bortsett fra at feriene blir litt kortere heretter.

Dagbladet ansetter tre SKUP-vinnere, som henholdsvis leder for Dagbladets gravegruppe, redaksjonssjef helg og journalist i Magasinet.

Selvsensuren sviktet. Lederen skulle ikke vært publisert, sier Geir Ramnefjell. 

«Havnesjefen»-saken:

En død svane ble viet mye oppmerksomhet i norske medier torsdag. Sommerens dyresak, er VGs Geir Arne Kippernes forklaring på det.

Journalisten besøkte redaksjonen for å se hvordan de forbereder seg til lansering i juli. 

Løssalgskonkurrenter tar samarbeidet et skritt videre med distribusjon og kundehenvendelser.

Priser også til VG og Sunnmørsposten.

Sider