Redaksjonssjef – Dagbladet på lørdag

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Firma
Dagbladet
Søknadsfrist
01.06.17

Dagbladet AS er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Dagbladet omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Se og Hør, KK og SOL. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.

Redaksjonssjef – Dagbladet på lørdag

Lørdags-Dagbladet er et begrep i norsk avisverden. Nå starter vi arbeidet med å videreutvikle denne helgepakken. Vi søker derfor etter en redaksjonssjef som skal ha ansvaret for drift og produktutvikling av lørdagsutgaven av Dagbladet.

Den nye lederen må ha godt journalistisk overblikk og faglig tyngde, evne å planlegge og styre produksjonen, og sikre at hver side i avisa gir leserne en opplevelse av et gjennomarbeidet produkt. Det betyr at man skal sikre ypperste kvalitet innen stoffområder som aktualitet og reportasjer, opplevelser og nyttestoff, kultur, kommentarer og debatt.

Redaksjonssjefen må være en god sparringspartner opp mot sentraldesken, avdelingsledere og Pluss-redaksjonen, sørge for at de rette sakene prioriteres og bidra til gode og visuelle løsninger.

Den nye redaksjonssjefen skal sikre at Dagbladets lørdagsavis med Magasinet, og kanskje andre bilag og tilleggsprodukter, gjør Dagbladet til helgas foretrukne avispakke.

Vi søker en person med publisistisk tyngde, med bred journalistisk erfaring. Den lederen vi søker til denne plassen må forstå viktigheten av helgeavisen som en del av Dagbladets framtidige produktportefølje. Du har gode lederegenskaper, liker å samarbeide på tvers av redaksjonelle linjer, inn mot kommersielle avdelinger - og har gode etiske reflekser og gjennomføringsevne.

I det daglige skal redaksjonssjefen rapportere til nyhetsredaktøren.

Arbeidstid er i hovedsak på dagtid. Kvinner oppfordres til å søke.

Spørsmål om stillingen kan rettes til nyhetsredaktør Frode Hansen, tlf.91559749, [email protected], magasinredaktør Karine Østtveit, tlf. 98451817, [email protected], og redaksjonsklubbens leder Rønnaug Jarlsbo, tlf. 41566623, [email protected].

Søknad med CV sendes til [email protected]  innen 1. juni.

Søknadsfrist: 01. juni 2017

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

VGs sjefredaktør får Målprisen 2017 av Noregs Mållag for å ha åpnet opp for nynorsk i avisen.

Hver fredag setter Kari Slaatsveen og Håkon Gundersen seg ned for å lage podkast. Sammen ser de på journalistikken gjennom 200 år.

REPORTASJE: I 35 år har RadiOrakel herjet på FM-båndet. Det har de tenkt å fortsette med.