Fiskeribladet søker journalist

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Firma
Fiskeribladet
Søknadsfrist
15.09.17

NHST Global Publications har som mål å være den beste og mest foretrukne leverandøren av business to business nyheter innen shipping, sjømat/fiske, fornybar energi og olje&gass.  Selskapet har internasjonale markedsledende digitale media-plattformer som TradeWinds, Upstream, Recharge og Intrafish, samt den norske publikasjonen Fiskeribladet, alle med et utmerket redaksjonell renomme.  Med hovedkontor i Oslo og kontorer i blant annet London, Singapore, Houston, Seattle og Bergen - har selskapet over 200 ansatte som jobber kontinuerlig med å styrke stillingen til våre internasjonale og nasjonale publikasjoner samt forbedre vår digitale tilstedeværelse.

 NHST Global Publications AS er et datterselskap i NHST Media Group AS.

Fiskeribladet søker journalist

Fiskeribladet er landets ledende nyhetsmedium for norsk sjømatnæring. Vi gir ut papiravis tre ganger i uken, og har daglige oppdateringer på nett.

En av våre mest erfarne journalister har bestemt seg for å bli pensjonist, og vi ser etter hans etterfølger. Vi jakter en uredd og dyktig journalist med gode kunnskaper om samfunnet, politikk og fiskeri- og havbruksnæringen. Du må kunne produsere godt innhold tilrettelagt for både papiravis og digitale flater. Arbeidsoppgavene er varierte, både nyhetsjobbing og egne reportasjer i inn- og utland.

Arbeidssted blir fortrinnsvis Vesterålen eller Lofoten, men annen lokalisering i Nord-Norge kan være aktuelt. Vi ser først og fremst etter den riktige personen.

Vi søker en kreativ og initiativrik person, med sterk digital kompetanse og som også ser nytten av å bruke sosiale medier.

Kvalifikasjoner

  • Sterk nyhetsteft og evne til å ha oversikt i et hektisk nyhetsbilde.

  • Kunnskap om norsk fiskeri- og havbruksnæring.

  • Gjerne beherske video like godt som tekst og foto.

  • Selvgående og sterk gjennomføringsevne.

  • Evne til å snu deg raskt. Tåle temposkiftet mellom løpende nyhetsarbeid og kontinuerlig egensaksjobbing.

  • Sterk digital forståelse og erfaring.

  • Erfaring fra publisering på sosiale medier, forståelse av hva som fungerer og hvordan innholdet skal forvaltes.

  • Gode samarbeidsevner.

Fiskeribladet er landets ledende nyhetsmedium for norsk sjømatnæring. Vi gir ut papiravis tre ganger i uken, og har daglige oppdateringer på nett. Fiskeribladet er en del av IntraFish media, som eies av NHST Media Group.

Spørsmål om stillingen besvares av redaktør Øystein Hage, tlf. 93256317. NJs klubbleder er Jørn Mikael Hagen, tlf 91805828.

Søk på stillingen her

Søknadsfrist 15. september 2017

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Søknadsfrist
19.11.2017
Søknadsfrist
20.11.2017
Søknadsfrist
20.11.2017
Søknadsfrist
20.11.2017
Søknadsfrist
27.11.2017
Søknadsfrist
27.11.2017
Søknadsfrist
27.11.2017
Søknadsfrist
27.11.2017
Søknadsfrist
01.12.2017
Søknadsfrist
03.12.2017

Les også

TRONDHEIM (Journalisten): Etter å ha gått gjennom forsideoppslagene om terroristen, kunne Anne Gjelsvik dele bildebruken i fire faser.

Kjersti Løken Stavrum, administrerende direktør i Stiftelsen Tinius, mener mangelen på kvinner i ledelsen er gårsdagens problem som ennå ikke er løst.