Reporter til vikariat i VG+ og VG Helg

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Firma
Mediehuset VG
Søknadsfrist
11.01.17

Mediehuset VG er en del av Schibstedkonsernet. Hovedpilarene er papiravisen VG og nettstedet VG Nett. VG på papir hadde i 2015 et opplag på 112 716 eks. pr dag. VG Nett er Norges største nettsted og VG Mobil er markedsledende på smarttelefon. Samlet når mediehuset VG over 2,3 millioner lesere i løpet av en dag. Dette gir en daglig dekning på 53 % av befolkningen over 12 år.

I mediehuset inngår også VGTV AS, VG+, E24 Dine Penger og VG Partnerstudio Mediehuset VG omsatte i 2015 for 1,9 milliarder kroner og hadde et EBITDA-resultat på 281 millioner kroner. Mittanbud er inkludert i tallene for 2015. Antall ansatte pr august 2016 er 474.

Reporter til vikariat i VG+ og VG Helg

Vil du skrive for Norges største digitale abonnementsplattform – og landets beste avismagasin?

VG MagasinPluss har et vikariat ledig for en reporter fra 1. februar til 30. april 2017. Vi er på jakt etter en medarbeider som både lever i nyhetene og er på konstant jakt etter potente aktualitets- og newsfeaturesaker. Du vil levere dagferske saker til digitalutgaven VG+,i tillegg til dokumentarer, portretter og aktualitetsreportasjer som også publiseres i VG Helg.

Du må være iderik, ha god digital kompetanse, skrive godt og ha sansen for tydelige og originale vinkler. Du vil få jobbe med kyndige utgavesjefer, noen av landets beste fotografer – og desker som virkelig vet å løfte en sak. Du vil gå i kvelds- og helgevaktturnus på realtidsdesken, med helgevakter ca. hver femte helg.

VG+ er på full fart mot 100 000 abonnenter, og VG Helg ble i 2016 kåret som Årets avismagasin for fjerde år på rad. Nå trenger vi deg og din skarpskodde kompetanse for å forbedre oss enda noen hakk.

Ta kontakt med seksjonsleder Svein Kjølberg ([email protected] ) mobil 915 59612 eller redaksjonssjef Espen Olsen Langfeldt ([email protected] ) mobil 905 48974.

Klubbleder i VG er Tor-Erling Thømt Ruud ([email protected] )

Søk på stillingen her

Søknadsfrist: 11. januar 2017   

 

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Les også

TRONDHEIM (Journalisten): Etter å ha gått gjennom forsideoppslagene om terroristen, kunne Anne Gjelsvik dele bildebruken i fire faser.

Kjersti Løken Stavrum, administrerende direktør i Stiftelsen Tinius, mener mangelen på kvinner i ledelsen er gårsdagens problem som ennå ikke er løst.