Seksjonsleder i VGs Nyhetsavdeling

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
Mediehuset VG
Søknadsfrist
05.05.17

Mediehuset VG er en del av Schibstedkonsernet. Hovedpilarene er papiravisen VG og nettstedet VG Nett. VG på papir hadde i 2016 et opplag på 96 988 i eks. pr dag. VG Nett er Norges største nettsted og VG Mobil er markedsledende på smarttelefon. Samlet når mediehuset VG over 2,4 millioner lesere i løpet av en dag. 

I mediehuset inngår også VGTV AS, VG+, E24 Dine Penger og VG Partnerstudio. VG+ har over 100 000 betalende abonnenter. Mediehuset VG omsatte i 2016 for 1,7 milliarder kroner og hadde et EBITDA-resultat på 272 millioner kroner. Antall ansatte i VG pr januar 2017 er 292.

Seksjonsleder i VGs Nyhetsavdeling

Det er ledig stilling som seksjonsleder i VGs Nyhetsavdeling.

Nyhetsavdelingen skal sørge for at VG er først og best på nasjonale og internasjonale hendelsesnyheter, hele døgnet. Avdelingen har et bredt ansvarsområde innenfor genrene nyhet og underholdning. Dette innebærer blant annet ansvar for fagområdene politikk, utenriks, krim, allmenne innenriksnyheter og rampelys. 

Seksjonslederen har delegert ansvar for den løpende nyhetsdekningen i redaksjonen og fungerer som en mediedirigent i nyhetsrommet. Du skal lede og prioritere ressursene slik at vi har den raskeste og beste formidlingen av hendelser. Du har ansvar for publisistisk kvalitetskontroll, samt etiske og metodiske avklaringer. Du skal sikre at avdelingens faggrupper evner å jobbe fram eksklusive egensaker. Du skal sørge for at avdelingens arbeidsmetodikk og formidling utvikles i takt med brukernes endrede medievaner. 

Seksjonslederen har også ansvar for økonomisk planlegging og regnskapsmessig oppfølging av avdelingen. 

Som leder av avdelingen har du personalansvar for åtte nyhetssjefer. Du skal følge dem opp i de daglige journalistiske prioriteringene, samt bidra til deres faglige utvikling. Seksjonslederen samarbeider tett med vaktsjef papir, i tillegg til de øvrige seksjonslederne.   

Stillingen rapporterer til nyhetsredaktør. 

Vi tilbyr god faglig og personlig utvikling hos Norges ledende mediehus. Arbeidsoppgavene er varierte og utfordrende. Vi har et godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige vilkår.

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med: 

Administrasjons- og personalsjef Merete Crowo, merete.crow@vg.no, mobil 90988283 

Seksjonsleder Anders Sooth Knutsen, anders.sooth.knutsen@vg.no, mobil 90637264 

Klubbleder i VG Tor-Erling Thømt Ruud, tor-erling.thomt.ruud@vg.no, mobil 928 63 515 

Søk på stillingen her

Søknadsfrist: 05. mai 2017

 

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: annonse@journalisten.no

Les også

Reportasje:

SANDNESSJØEN (Journalisten): Helgelands Blad holder til i et hus fra 1920 med eget trykkeri.

STORTINGET (Journalisten:) Partiets nye mediepolitiske talsperson sier han vil legge vekt på å lytte til mediebransjeaktørene.

Forlater Rema 1000 etter mindre enn ett år.