Nationen søker tilkallings- og sommervikarer

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Firma
Nationen
Søknadsfrist
20.02.17

Nationen er en fri og uavhengig dagsavis, og har som formål å ivareta bygdefolkets og distriktenes økonomiske, sosiale og kulturelle interesser.

Nationen er distriktenes næringsavis, og avisens prioriterte stoffområder er næringsliv, landbruk, politikk, samferdsel og EU.
Nationen kom ut for første gang i 1918. Nationens papiravis kommer ut alle ukedager unntatt søndag, og hadde i 2014 et opplag på 12 673 eksemplarer  og 56 000 lesere.

Nationen utgir også nettavisen nationen.no, samt eAvis seks dager i uken. Totalt leser mer enn 80 000 Nationen på papir og digitalt, og Nationen har en leservekst på 6,7% i 2014 (TNS Gallup, Forbruker & media 2015).

Nationen var i 2013 Norges åttende mest siterte papiravis.

Nationen utgis av AS Nationen, som igjen eies av Tun Media. Tun Medias største eiere er Tine SA, Norges Bondelag og Nortura SA.

Nationen har 35 ansatte, og kjøper i tillegg tjenester innenfor områdene salg, it og administrasjon fra morselskapet Tun Media.

Avisens hovedkontor ligger i Schweigaards gate 34E i Oslo. I tillegg har Nationen to medarbeidere i Trondheim, og frilansere over hele landet.

Nationen søker tilkallings- og sommervikarer

Hvor vi lever, hvordan vi lever og hva vi lever av, er avgjørende spørsmål i vår tid. Nationen jobber for at landbruk, matproduksjon og bosetting i hele landet skal være viktig for alle. Hos oss vil du få bryne deg på et bredt spekter av saker i vår nisje. Og best av alt: nisjen er blitt trend! 

Du er lærevillig, idérik og effektiv. Du bør ha førerkort. Vilje - og evne - til å fortelle til dels kompliserte historier med tekst, bilder og lyd vil bli vektlagt. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende arbeidsoppgaver. Lønn etter avtale.

Lurer du på noe?

Ta kontakt med reportasjeleder Alexander Gjermundshaug, tlf: 95158368 / [email protected]  eller klubbleder Michael Brøndbo, tlf: 91198972 / [email protected]

Søknad med cv stiles til sjefredaktør Irene Halvorsen og sendes til: [email protected]

Søknadsfrist: Snarest og senest 20. februar 2017

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Les også

Reportasje:

SANDNESSJØEN (Journalisten): Helgelands Blad holder til i et hus fra 1920 med eget trykkeri.

STORTINGET (Journalisten:) Partiets nye mediepolitiske talsperson sier han vil legge vekt på å lytte til mediebransjeaktørene.

Forlater Rema 1000 etter mindre enn ett år.