Rådgiver, internkommunikasjon

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
NCR Flyktninghjelpen
Søknadsfrist
10.12.17

Rådgiver, internkommunikasjon

Flyktninghjelpen er en norsk, uavhengig nødhjelpsorganisasjon som hjalp 6,8 millioner mennesker på flukt i 2016. Akkurat nå er vi til stede i nye og langvarige kriser i 31 land.

Rådgiver, internkommunikasjon

Vi leter etter en erfaren kommunikasjonsrådgiver som vil få et spesielt ansvar for internkommunikasjonen i organisasjonen.

Du vil bli en viktig bidragsyter til å utarbeide en strategi for internkommunikasjon som skal fungere i hele organisasjonen, som totalt har over 6.000 ansatte. Det er viktig å nå fram med så vel viktig informasjon om nye rutiner og tilbud fra arbeidsgiveren og engasjerende historier fra ulike deler av organisasjonen til raske oppdateringer i krisesituasjoner.

Din rolle som rådgiver blir også essensiell. Du får ansvaret for å støtte ledere og andre nøkkelpersoner i organisasjonen så de kan bli virkelig gode til å sette strategien for internkommunikasjon ut i livet. Vi benytter i dag Facebook Workplace, og dette blir en viktig kanal å videreutvikle.

Vi synes det er nødvendig at du har erfaring fra internkommunikasjon, gjerne fra større virksomheter. Du har vist deg som en god relasjonsbygger, en klippe i situasjoner med svært høyt arbeidspress og en dyktig innholdsprodusent som er i stand til å lære bort det du kan. Du har med stor suksess brukt digitale kanaler til å kommunisere til ulike målgrupper.

Utdanningsbakgrunnen din er en bachelorgrad eller høyere innen relevante områder som journalistikk, kommunikasjon, internasjonale studier, utviklingsstudier, menneskerettigheter eller liknende. Internasjonal erfaring er en klar fordel, og Flyktninghjelpen benytter engelsk som arbeidsspråk.

En humanitær organisasjon kan ikke tilby de høyeste lønningene. Derimot kan vi by på et usedvanlig godt arbeidsmiljø med gode kollegaer som har mye å by på når det gjelder kunnskap og historier.

Søk gjennom webcruiter: https://www.webcruiter.no/WcMain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3640656800&company_id=23109900&Link_source_id=&use_position_site_header=0&culture_id­EN

Kontakt:
Tuva Raanes Bogsnes, tlf +47 932 31 883
Ingrid Sande Larsen, tlf +47 934 58 562

Nettside: http://www.nrc.no

Facebook: https://www.facebook.com/norwegianrefugeecouncil/

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no