Politiforum søker en allsidig og selvstendig nettjournalist

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Firma
Politiforum
Søknadsfrist
19.05.17

Politiforum er landets største uavhengige politiblad med 38.000 lesere. Vårt nettsted Politiforum.no har omlag 100.000 unike brukere hver måned. Bladet redigeres etter redaktørplakaten. Vi har 11 papirutgaver i året. Redaksjonen består av redaktør, journalist og nettjournalist, som jobber tett sammen med vår markedskonsulent. Vi har lokaler i Møllergata i kontorfellesskap med Politiets Fellesforbund, som også er Politiforums eier.

Politiforum søker en allsidig og selvstendig nettjournalist

Politiforum.no søker en nettjournalist i et 100 prosent vikariat. Vikariatet er ledig fra 12. juni og med minst 7 måneders varighet.

Vi søker en allsidig og selvstendig journalist med god forståelse for digital nyhetsformidling og journalistisk produksjon på nett. Erfaring fra nettjournalistikk er en fordel. Du bør ha erfaring med foto og bildebehandling, samt erfaring med video og enkel videoredigering.

Nettjournalisten skal produsere nyhetssaker for Politiforum.no, men artikler kan også bli reprodusert i Politiforums papirutgave ved behov. Vi går i sommer over til nytt publiseringsverktøy. Vår vikar får verdifull erfaring med nær deltagelse i implementering av dette, samt mulighet til å ta i bruk et av de mest moderne publiseringsverktøyene vi har i markedet i dag.

Du har interesse for politiets arbeidsområde og kriminalpolitikk, er godt orientert om sentrale samfunnsforhold, og har forutsetninger for å drive undersøkende journalistikk innenfor vårt redaksjonelle konsept. Du har gode samarbeidsevner, samtidig som du arbeider selvstendig og har en høy etisk grunnverdi. Du kan drive frem egne saker og er gjennomføringssterk og fleksibel.

Du har høyere journalistutdanning/ journalistisk erfaring, gode norskkunnskaper og gode skriveferdigheter. Vi tilbyr i gjengjeld konkurransedyktige betingelser og lønn etter kvalifikasjoner og avtale.

Du må:

  • Beherske norsk skriftlig og kunne skrive godt, raskt og presist.
  • Beherske digitale publiseringsverktøy.
  • Beherske enkel fotografering og videoredigering.
  • Være initiativrik og selvstendig.
  • Ha god nyhetsteft.
  • Ha førerkort for personbil.
  • Være mobil og fleksibel, da reisevirksomhet over hele landet må påregnes.

Spørsmål rettes til redaktør Ole Mortvedt på telefon 920 52 127.

Send søknad med CV på e-post til: [email protected].

Søknadsfrist: 19. mai 2017

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Les også

Reportasje:

SANDNESSJØEN (Journalisten): Helgelands Blad holder til i et hus fra 1920 med eget trykkeri.

STORTINGET (Journalisten:) Partiets nye mediepolitiske talsperson sier han vil legge vekt på å lytte til mediebransjeaktørene.

Forlater Rema 1000 etter mindre enn ett år.