Digi.no og TU.no søker karrierejournalist

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
Teknisk Ukeblad Media
Søknadsfrist
15.12.17
E-post

Teknisk Ukeblad Media AS utgir TU.no, digi.no, Gamer.no, Diskusjon.no, Insidetelecom.no, tjenestene Story Labs, TU Jobb, TU Event, samt bladet Teknisk Ukeblad. I tillegg driver selskapet fagbladet Våre Veger med tilhørende nettsted. TU Media har en omsetning på ca. 110 millioner kroner, ca. 65 ansatte og en samlet digital trafikk på ca. 2,4 millioner unike brukere per måned. Medieselskapet eies av TEKNA og NITO.

Digi.no og TU.no søker karrierejournalist

Teknisk Ukeblad Media skal styrke satsningen på karrierestoff, og vi søker derfor etter en sulten og dyktig journalist som kan levere artikler til våre nettsteder Digi.no og TU.no.

Arbeidsmarkedet er i sterk endring, og ny teknologi og digitalisering av bedriftene vil få stor betydning for morgendagens arbeidsplasser. De som vil lykkes i arbeidsmarkedet er nødt til å være tilpasningsdyktige, og må fylle på med kunnskap i løpet av karrieren for å henge med. Hvilken kompetanse og hvilke egenskaper er det norske bedrifter er på jakt etter i tiden som kommer? Hva kan bedrifter gjøre for å tiltrekke seg de største talentene? Og hva kan gjøres for at Norge i fremtiden klarer å utdanne personer med den kompetansen landet trenger for å lykkes etter oljen?

Dette er bare noen av temaene vår nye karrierejournalist vil dekke. Er du den vi søker etter, har du antagelig mange gode idéer selv også, du liker å jobbe i høyt tempo og klarer å utføre løpende småjobber parallelt med de større reportasjene. Vi er på jakt etter deg som er selvgående og som kan skrive både innsiktsstoff, reportasjer og intervjuer. Kvinner oppfordres til å søke.

 

Spørsmål kan rettes til redaksjonssjef i Digi.no:

  • Kurt Lekanger, på telefon 40210140.

NJ-klubbleder i TU Media er Håvard Fossen, som kan nås på telefon 905 19 347. Søknad sendes til: kurt@digi.no innen 15. desember 2017

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no