Dagbladet søker nattevakt i 53% fast stilling

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
Dagbladet AS
Søknadsfrist
05.03.18

Dagbladet AS er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Dagbladet omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Se og Hør, KK og SOL. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.

Dagbladet søker nattevakt i 53% fast stilling

Dagbladet dekker hele nyhetsdøgnet og vi søker deg som ønsker å bli en del av Dagbladets fantastiske nattlag.

Nattevakta skal overvåke og dekke nyhetsbildet både innen- og utenriks. Nyhetshendelser, politikk, sport, kultur og kjendis er sentrale stoffområder. Nattevakta har ansvaret for å oppdatere og redigere fronten på Dagbladet.no. Nattevakta har ansvaret for Dagbladets Nyhetsbrev.

Vi søker en person med god formidlingsevne og nese for tabloide nyheter fra inn- og utland. Erfaring fra redigering av tekst, bilde og video er en fordel. Nattevakta må evne å jobbe selvstendig. Det stilles store krav til journalistisk og etisk vurderingsevne.

Det vil bli gitt opplæring i frontstyring og produksjonssystem. Nattevakta går i turnus.

Kvinner oppfordres til å søke.

Spørsmål kan rettes til avdelingsleder Hans-Martin Thømt Ruud (mobil 97687774) eller redaksjonssjef Hilde Schjerve (mobil 91785456).

Søknad sendes til: stillingledig@aller.no

Søknadsfrist: 5. mars 2018.

 

 

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Les også

Programdirektør Kyrre Nakkim avviser at NRK hvitvasker meningene til Helge Lurås og Hans Rustad, slik Eivind Trædal påstod i mandagens Dagsnytt atten. 

– Nå kan vi ha nyheter tidligere, senere og oftere enn tidligere, sier Hadelands redaktør Sissel Skjervum Bjerkehagen.