Redaktør Dinside

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
Dagbladet AS
Søknadsfrist
01.03.18

Dinside er Norges viktigste nettavis for forbrukerstoff, og er en sentral del av redaksjonen i Dagbladet. Dinside prioriterer kvalitetsinnhold som faktisk hjelper folk. Redaksjonen er gode på tester og reportasjer innen teknologi, motor, personlig økonomi, bolig og fritid.

Dinside har en solid økonomi og rundt 1,3 millioner lesere ukentlig. Nettstedet fyller 20 år våren 2018.

Redaktør Dinside

Vi søker en ny redaktør som kan lede nettstedet. Du vil utvikle vår redaksjonelle retning, veilede alle redaksjonelle medarbeidere og jobbe tett inn mot ledelsen i Dagbladet.

Som redaktør leder du en redaksjon med faglig sterke journalister. Du vet hvordan Dinside skal bli enda bedre på å treffe leserne med sakene som faktisk hjelper dem. Du jobber tett mot utviklerne og våre selgere. Du kjenner til hvordan trafikk skapes, og hvorfor det er viktig å øke kvalitetsopplevelsen når vi skriver på nett.

Du får personalansvar, budsjettansvar og trafikkansvar.

Du har solid redaksjonell bakgrunn og har jobbet med nettavis i flere år. Utdanning er vel og bra, men det er enda viktigere at du evner å ha oversikt, se fremover, skape engasjement, lede en redaksjon i stadig endring og skape nye ideer. Du bør like å lede - og du bør ha ledererfaring. Du vil rapportere til Dagbladets ansvarlige redaktør.

For mer informasjon, kontakt nyhetsredaktør Frode Hansen, telefon 91559749, epost fha@dagbladet.no. Søknadsfrist er torsdag 1. mars

Søknad og CV sendes stillingledig@aller.no

 

 

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Les også

Programdirektør Kyrre Nakkim avviser at NRK hvitvasker meningene til Helge Lurås og Hans Rustad, slik Eivind Trædal påstod i mandagens Dagsnytt atten. 

– Nå kan vi ha nyheter tidligere, senere og oftere enn tidligere, sier Hadelands redaktør Sissel Skjervum Bjerkehagen.