Parodien: Bård Tufte Johansen som Marie Simonsen. Foto: NRK
Parodien: Bård Tufte Johansen som Marie Simonsen. Foto: NRK

Synes Storbynatts parodi var kjedelig

– Forutsigbart, sier Marie Simonsen som heller ville blitt parodiert av mer anerkjent program.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Bård Tufte Johansen og Harald Eias program Storbynatt viste seerne sist tirsdag hvordan Dagbladets Marie Simonsen kunne leve livet, siden hun ikke har barn.

– Hva er vel mer forutsigbart enn å parodiere en feminist. Det eneste som manglet var kjevla, sier Simonsen og legger til at det kan virke som om Harald Eia blir provosert av feminister. Samtidig opplever kommentatoren at Eia er opphengt i at kommenterte Hjernevask-programmet.

Skrudd analyse

– Under Skup sa han at han angret at han ikke tok meg i en Dagsnytt 18-debatt, og til Aftenposten sa han at erfaringene han gjorde seg med Hjernevask var at det ikke var så farlig å bli kritisert av Marie Simonsen, sier hun.

Simonsen mener Storbynatts analyse av makt i samfunnet er skrudd. Hun forstår ikke hvorfor Eia og Tufte Johansen fortsatt er opphengt i 68-erne. Simonsen mener at oppgjøret med den generasjonen ble tatt på 90-tallet og spør seg om vi ikke har gått videre for lengst. Feministene kan hun ikke se er noen maktfaktor i samfunnet. De er allerede hengt opp til spott og spe, sier hun.

Lite elegant

Simonsen aksepterer at hun må tåle å bli parodiert som kommentator, og gir uttrykk for at hun også har sans for det. Men hun kunne heller tenkt seg å bli parodiert av andre.

– Det hadde vært morsomt å bli parodiert i et program som er mer anerkjent, og når jeg først skal bli hengt ut hadde vært morsommere om parodien hadde truffet bedre, sier hun.

Simonsen mener at parodien var rimelig harmløs og at finnes ganske mange sterkere karakteristikker av henne på nett.

– Det er lite elegant. Det er på linje med det folk skriver til meg klokken tre på natta, i fylla.

Sjekk parodien her.

Powered by Labrador CMS