Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Geir Løndal (39) er engasjert som informasjonssjef i UDI og tiltrådte stillingen 3. juni. Han er engasjert for seks måneder. Løndal kommer fra stilling som journalist i NRK Brennpunkt, og har tidligere blant annet jobbet for Norsk Folkehjelp i Bosnia-Hercegovina.

Steinar Høgsve (48) begynner som nyhetsredaktør i Tidens Krav i Kristiansund 1. august. Han kommer fra stilling som journalist/videoreporter i NRK, lokalkontoret i Kristiansund. Høgsve har tidligere arbeidet som journalist/vaktsjef i Nordmørsposten, Kristiansund, NRK Sør-Trøndelag og som informasjonssjef under VM på ski i Trondheim 1997.

Sveinung Habbestad (34) forlater stillingen som redaksjonssjef i Tabloid for å bli redaksjonsleder for TV 2-nyhetene til høsten. Han har vært i Tabloid siden oppstarten i august 2000. Før det var han nyhetsleder i VG.

Michael Oreld (28) er ansatt som ny redaktør i e-business-tidsskriftet Business Standard. Oreld har vært med siden starten av Business Standard i august 2000. Han kom til Business Standard fra Kapital, hvor han begynte som journalist etter siviløkonomistudier ved Handelshøyskolen BI i 1998.

Powered by Labrador CMS