Geir Almåsvold Mo. Foto: Fremskrittspartiet

Geir Almåsvold Mo

Generalsekretær i Fremskrittspartiet

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Elisabeth Skarsbø Moen - 2

Jeg har forstått det slik at Skarsbø Moen egentlig har permisjon og sitter hjemme i sofaen og kommenterer. Skarsbø Moen er en hyggelig person, men hennes politiske objektivitet har aldri imponert meg. VG hadde vært bedre uten hennes kommentarer i denne valgkampen.

Kyrre Nakkim - 3

Nakkim er det svakeste leddet blant våre rikspolitiske kommentatorer. Hans «analyser» får flere enn meg til både å riste på hodet og lure på hva slags kildegrunnlag kommentarene hans bygger på. Utmerker seg mest med synsing som etter min vurdering avslører lite innsikt i politikkens bakrom.

Marie Simonsen - 2

Jeg oppfatter henne mer som «rikssynser» enn som en velinformert politisk kommentator. Egentlig står kommentarene til terningkast 1, men hennes synsing er til tider morsom lesing. Så hun får en ekstra for det.

Håvard Narum - 5

Reflektert og grundig. Lang fartstid. Fremstår som nøktern og noenlunde objektiv. Det biter mer hvis han slakter et politisk utspill.

Trine Eilertsen - 4

Hun er relativt ny i dette gamet. Jeg leser ikke BT til daglig, så jeg har litt lite grunnlag for å vurdere henne. Slik hun fremstår i TV viser hun gode «takter». Har etter min vurdering en slagside i forhold til Bergens egne helter, men det er ikke uvanlig til bergenser å være.

Powered by Labrador CMS