Silje Schei Tveitdal. Foto: Kathrine Geard

Silje Schei Tveitdal

Partisekretær i SV

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Elisabeth Skarsbø Moen - 2

VGs tradisjonelt skarpeste kvinnelige stemme sløves av livet ved kjøkkenbenken. Har hatt noen morsomme observasjoner, men ender med å bli i overkant privat. Riktignok er det private politisk, men ikke alltid.

Kyrre Nakkim - 3

Politikkens svar på Mini Jakobsen har vokst med oppgaven. Fremstår i denne valgkampen mer som politikkens svar på Davy Wathne. Rask til å oppsummere og gi seerne overblikk, men leverer i overkant enkle analyser og tilfører sjelden noe nytt.

God til å vurdere innsats i debatter, men svak når det gjelder å få fram hovedmotsetningen mellom partiene. Kan tidvis synes noe naiv i forhold til politikkens realiteter.

Marie Simonsen - 5

Flink til å peke på sakene som mangler i valgkampen. Skal ha honnør for sine bidrag til å sette dagsorden. Hun er i tillegg en av få kommentatorer som våger å ta standpunkt. Kommenterer politikk og innhold, mer enn spillet og aktørene. En forfriskende stemme i den politiske debatten. En kompetent og viktig kommentator, men med en ørliten hang til overdrevne syrligheter.

Håvard Narum - 4

Kommentatoriets grand old man leverer stødige kommentarer. Kan mye, men mener lite. Bidrar til at Aftenpostens valgkampdekning framstår som avisa ellers – tung og saklig. Har egentlig en iboende sylskarp penn, som desverre ikke synes å være fullstendig kvesset i denne valgkampen.

Trine Eilertsen - 5

Bergens Tidenes sylskarpe sjefredaktør er i ferd med å slå gjennom nasjonalt. Tydelig og uforutsigbar kommentator som leverer treffsikre analyser. Virker alltid godt forberedt og viser stor forståelse for politikkens realiteter. Leser ofte de store tendensene i de små tegnene. Danker ut mange av gutta i kommentatorkorpset.

Powered by Labrador CMS