Erik Lunde. Foto: Kathrine Geard

Erik Lunde

Informasjonssjef i Kristelig Folkeparti

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Elisabeth Skarsbø Moen - 3

Mener masse sterkt og tydelig, men analysene er ikke de mest originale. Fokuserer litt for ofte på seg selv, samtidig som hun lar det skinne klart igjennom hvor de politiske sympatiene og antipatiene ligger. Det svekker troverdigheten at hun ofte fremstår som Norges største fan av Jens Stoltenberg.

Kyrre Nakkim - 3

Ikke blant de mest forutsigbare og det er vanskelig å oppdage sympatier i noen spesiell retning. Har ofte gode konklusjoner, men har en tendens til å hoppe over begrunnelsen. Og da blir det ekstra frustrerende når han bommer. Er av og til litt unøyaktig.

Marie Simonsen - 4

Har ofte gode, viktige og leseverdige kommentarer, men sliter med evnen til å fornye seg. Hemmes av at hun ikke kommer forbi sine egne svært tradisjonelle Kristin Halvorsen-vennlige meninger, og da blir det lett forutsigbart.

Håvard Narum - 5

En av de beste kommentatorene i norsk presse. Alltid solide og opplysende analyser, men er forutsigbar og mangler litt på evnen til å overraske.

Trine Eilertsen - 5

Best i test. Har utviklet seg til å bli en av de dyktigste kommentatorene. Er et godt eksempel på at det ikke er rundt pressebordet i stortingsrestauranten at de skarpeste analysene om norsk politikk formes. God formidler.

Powered by Labrador CMS