Sindre Fossum Beyer. Foto: Kathrine Geard

Sindre Fossum Beyer

Informasjonssjef i Arbeiderpartiet

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Ønsket ikke å sette karakter på kommentatorene, med begrunnelsen at «det ikke er vår rolle å gi terningkast til kommentatorer, selv om vi selvfølgelig kan mene mye om dem og mange ganger være uenige i deres vurderinger».

Generelt mener Fossum Beyer at kommentarene «er som oftest best når de omtaler og gir innsikt i politiske saker, mer enn når de fokuserer på politisk spill. Det er også mer ryddig når kommentatorer viser hvor de selv står i en politisk sak, enn å fremstille en subjektiv analyse som objektiv.»

Her er hans vurderinger av kommentatorene, uten terning:

Elisabeth Skarsbø Moen

Har fødselspermisjon under valget, men skriver bloggen «Frue på veggen» og deltar aktivt i nettsamfunn. Skriver ofte om innvandring og Arbeiderpartiet. Tar ofte utgangspunkt i relevante case og enkeltpersoner.

Kyrre Nakkim

Stødig kommentator for NRK, fokuserer mye på det politiske spillet. En unnskyldning er at kommentatorer på TV må spissformulere seg mer enn kommentatorer i aviser.

Marie Simonsen

Har ofte et feministisk perspektiv på det hun skriver og kommenterer. Har ofte kritisk blikk på næringslivsledere og skjevfordelinger i samfunnet. Hun er tydelig på egne standpunkter. Hennes kommentarer passer Dagbladets profil veldig bra.

Håvard Narum

Har grundige kommentarer som gir innsikt for leserne i viktige problemstillinger. Stødig og grundig kommentator som passer Aftenposten sin profil.

Trine Eilertsen

God oversikt og innsikt. Har en konservativ innfallsvinkel til saker hun kommenterer.

Powered by Labrador CMS