Torvild Sveen. Foto: Kathrine Geard

Torvild Sveen

Kommunikasjonssjef i Senterpartiet

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Elisabeth Skarsbø Moen, VG - 2

Anonym i valgkampen, men har en egen blogg der hun pludrer om livet sett fra kjøkkenvinduet i sin permisjonstid under tittelen «Frue på veggen». Men bloggen er ikke oppdatert så ofte, sist på en lørdag. Det er jo bra at hun tar sine omsorgsoppgaver på alvor, likevel; er det en ting vi har lært i valgkampen er det at en blogg som ikke er oppdatert daglig, er ingen blogg.

Kyrre Nakkim, NRK - 3

Samfunnsredaktøren i NRK sliter med å leve opp til analysene som kollega Magnus Takvam leverer. Så langt har det vært greie, men noe ujevne vurderinger i valgkampen. Enkelte ganger virker det som om standpunktene er forhåndsinntatt, uten å skjelne til utspørringer og debatt i det hele tatt. Men etter valgdueller er alle kommentatorer like grå.

Marie Simonsen, Dagbladet - 4

Baksiden på Dagbladet har blitt boltreplassen for Simonsen. Hun har ikke vært så mye brukt i TV-ruta i denne valgkampen, og det taler til hennes fordel at hun faktisk er mer på trykk i egen avis enn i andres medier. Kanskje blir hun mer brukt i siste del av valgkampen? Simonsen skal ha poeng for at hun ofte drar opp miljøspørsmålet i sine kommentarer - likeså likestillingens kår her til lands.

Håvard Narum, Aftenposten - 5

Kommentatorenes grand old man - som alltid leverer gode analyser og betraktninger om norsk politikk. Svikter heller ikke i denne valgkampen og er tro mot sine og «tantas» idealer. En av de få i norsk presse som har evne til å sette ting i perspektiv. Klarer også å fornye sin blyant, ikke bare ved å kvesse den, men ved å fange opp understrømninger som alle andre ikke ser. Har en overhøyde i politikken ikke mange andre har.

Trine Eilertsen, Bergens Tidende - 5

Et friskt pust fra vest. Eilertsen har evnen til å løfte blikket utenfor Akersgata, Havnelageret og stambordet i stortingsrestauranten. Hun viderefører tydelig profilen til BT som en borgerlig, ikke-sosialistisk avis. Det klargjør standpunktene, og vi vil tro at hun tradisjonen tro i BT kommer med en advarsel på valgdagen mot å stemme rødgrønt. Poenget er; du vet hva du får med en BT-redaktør!

Powered by Labrador CMS