Påtroppende ansvarlig redaktør Even Hæhre Hammersvik i Studvest sammen med påtroppende nyhetsredaktør Liv Mari Lia.

MEDIEFOLK:

Studvest har ansatt to nye redaktører

Even Hæhre Hammersvik blir ny ansvarlig redaktør, mens Liv Mari Lia overtar som nyhetsredaktør.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Studentavisa Studvest i Bergen har valgt sine nye toppsjefer. Påtroppende ansvarlig redaktør er Even Hæhre Hammersvik, mens Liv Mari Lia blir ny nyhetsredaktør.

– Jeg ser fram til å tre inn i stillingen som ansvarlig redaktør for en engasjert og ambisiøs redaksjon. Det blir spennende å bidra til å videreutvikle avisa i samarbeid med dyktige frivillige og solide redaktører, sier Hammersvik i en pressemelding.

– Så vidt jeg kjenner til er det lenge siden Studvest har hatt en redaktør med realfagsbakgrunn, sier Lia som for tiden studerer fysikk ved Universitetet i Bergen.

– Jeg tror det gir meg mulighet til å se ting på en litt annen måte, samtidig som jeg ønsker å videreføre Studvests sterke nivå og tradisjon.

Både Lia og Hammersvik rekrutteres fra nyhetsredaksjonen i avisa. I tillegg har de to erfaring fra henholdsvis Vårt Land og Gjengangeren.

De går inn i et redaktørteam sammen med sittende kulturredaktør Selma Turiddatter og foto- og layoutredaktør Truls Skram Lerø, skriver Studvest i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS