Påtroppende ansvarlig redaktør Even Hæhre Hammersvik i Studvest sammen med påtroppende nyhetsredaktør Liv Mari Lia.
Påtroppende ansvarlig redaktør Even Hæhre Hammersvik i Studvest sammen med påtroppende nyhetsredaktør Liv Mari Lia.

MEDIEFOLK:

Studvest har ansatt to nye redaktører

Even Hæhre Hammersvik blir ny ansvarlig redaktør, mens Liv Mari Lia overtar som nyhetsredaktør.

Publisert Sist oppdatert

Studentavisa Studvest i Bergen har valgt sine nye toppsjefer. Påtroppende ansvarlig redaktør er Even Hæhre Hammersvik, mens Liv Mari Lia blir ny nyhetsredaktør.

– Jeg ser fram til å tre inn i stillingen som ansvarlig redaktør for en engasjert og ambisiøs redaksjon. Det blir spennende å bidra til å videreutvikle avisa i samarbeid med dyktige frivillige og solide redaktører, sier Hammersvik i en pressemelding.

– Så vidt jeg kjenner til er det lenge siden Studvest har hatt en redaktør med realfagsbakgrunn, sier Lia som for tiden studerer fysikk ved Universitetet i Bergen.

– Jeg tror det gir meg mulighet til å se ting på en litt annen måte, samtidig som jeg ønsker å videreføre Studvests sterke nivå og tradisjon.

Både Lia og Hammersvik rekrutteres fra nyhetsredaksjonen i avisa. I tillegg har de to erfaring fra henholdsvis Vårt Land og Gjengangeren.

De går inn i et redaktørteam sammen med sittende kulturredaktør Selma Turiddatter og foto- og layoutredaktør Truls Skram Lerø, skriver Studvest i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS