Ny redaktør i Tidens Krav

Tidens Krav endrer ledermodell fra 1. februar. Jan Erik Larsen fortsetter som administrerende direktør, men overlater redaktørjobben til Tore Dyrnes.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Tidens Krav i Kristiansund har hatt enledermodell i 15-16 år. I seinere år med Jan Erik Larsen som publisher. Fra 1. februar overlater han sjefredaktørjobben til nåværende nyhetsredaktør i avisa, Tore Dyrnes (50).

– Vi har vokst mye og er blitt et mediehus med andre aviser under oss. Dermed er vi kommet til et punkt der det er naturlig å dele ansvaret, som jo er det normale, sier Dyrnes.

Fin trend

Avisene han sikter til er Aura Avis og Opdalingen. Sjøl kom han til Tidens Krav fra den tidligere konkurrenten Nordmørsposten i 1990.

– Kan vi vente radikale endringer?

– Nei, men jeg håper jo leserne vil merke at det blir noen nye grep. Avisa er for øvrig inne i en bra utvikling. Vi snudde en negativt trend og fikk opplagsutvikling i fjor. Og den utviklingen bare fortsetter i år, sier Dyrnes.

Flere lesere

Tidens Krav har i dag et opplag på vel 15.000 og den påtroppende redaktøren vil særlig satse på å kapre flere lesere på indre Nordmøre.

– En annen utfordring er at vi skal begynne med TV. Vi har kjøpt oss inn i TV Nordvest og skal starte produksjonen like over nyttår. Å integrere de ulike virksomheten blir et viktig arbeid, sier Dyrnes.

Powered by Labrador CMS