Erlend Hansen Juvik. Foto: Adresseavisen
Erlend Hansen Juvik. Foto: Adresseavisen

Ansettelses=dryss i Adresse=avisen

Erlend Hansen Juvik blir nyhetssjef og stedfortreder for nyhetsredaktør Kirsti Husby.

Publisert Sist oppdatert
StianWallum
Stian
Wallum
SvanhildNaterstad
Svanhild
Naterstad

Det opplyser Adresseavisen i en melding om en rekke ansettelser.

Sjefredaktør Tor Olav Mørseth fikk på plass sin ledergruppe i november i fjor. Den består av Kirsti Husby som nyhetsredaktør, Tone Sofie Aglen som politisk redaktør, Ingeborg Volan som utviklingsredaktør og Sondre Mikal Alvær som HR-leder i redaksjonen.

Nå er altså Erlend Hansen Juvik, som var nyhetsredaktør under den forrige sjefredaktøren, ansatt som nyhetssjef. Han har jobbet i Adressa siden 2001 i roller som nyhetsjournalist, nyhetsleder og publiseringssjef i tillegg til redaktørfunksjonen.

Finn EgilJohansen
Finn Egil
Johansen
Tomas Kothe-Næss
Tomas Kothe-
Næss

Stian Wallum er ansatt som leder for samfunn. Han begynte på desken i avisen i 2003 og flyttet senere over til kulturredaksjonen som han har ledet siden 2012.

Leder for magasin blir Svanhild Naterstad som har jobbet i avisen siden 2002, hvor hun for det meste har jobbet med Ukeadressa. Hun har studert rumensk, nordisk, fransk og latin og ga i 2012 ut boken «Romania» sammen med fotograf Mikaela Berg.

Finn Egil Johansen er ansatt som desksjef. Han er utdannet journalist fra Stavanger og har jobbet i Adresseavisen siden 2002. Året etter meldte han overgang til desken, og har i løpet av årene vært redigerer, sideprodusent, jobbet med førstesiden og som vaktsjefvikar.

Olav Wold
Olav Wold
Ann-IngerBorstad
Ann-Inger
Borstad

Leder for sporten blir Tomas Kothe-Næss. Han startet karrieren i Adresseavisen som reporter i det da nyopprettede Fosenkontoret. Han har vært daglig leder og ansvarlig redaktør i Fosna-Folket og TV Trøndelag. Han er utdannet agronom og lektor – og har hovedfag i historie med oppgaven Idrett og utenrikspolitikk.

Olav Wold blir leder for foto og video. Wold kom til fast jobb i TV Trøndelag (senere TV-Adressa) i 1996. Da hadde han tidligere vært innom TV 2. De første fem årene jobbet han som fotograf og redigerer, og deretter som produsent for nyhetssendingen. Han har ledet foto- og videoavdelingen de siste tre årene.

MaritNygård
Marit
Nygård
Tone Friden
Tone Friden

Ann-Inger Borstad er ansatt som produkteier for betalt innhold. Hun har tidligere jobbet som nyhetsreporter, vært redigerer i Ut-magasinet, samt vært frontsjef og reportasjeleder for distrikt og sanntidsgruppen.

Fem personer er ansatt som frontsjef:

Marit Nygård begynte i Adresseavisen i 2014, og har vært frontsjef siden da. Før det tok hun journalistutdanning i Volda, og har jobbet i NRK Trøndelag.

Tone Fridén kom første gang til Adresseavisen som praktikant fra Volda i 2005 og fikk fast jobb som frontsjef i 2009. I 2014 rykket hun opp til publiseringssjef.

YngveBergli
Yngve
Bergli
Jon OlavAmdal
Jon Olav
Amdal

Yngve Bergli startet som journalist for nettstedet Fotball247 i 2000. Senere kom han til Adresseavisen, hvor han blant annet har vært reportasjeleder for 100% Fotball i vel fem år. Siden 2014 har han jobbet som frontsjef.

Jon Olav Amdal har jobbet i Adresseavisen siden 1990. Etter tre år på Levanger-kontoret og 15 år på desken, begynte han på nett i 2008. Før den tid startet han som frilanser i Stjørdalingen som 16-åring, og har blant annet vært reporter i Romsdals Budstikke og vaktsjef i Dagningen.

AnitaGustavsen
Anita
Gustavsen

Anita Gustavsen har fått jobben som publiseringssjef kveld i et vikariat frem til nyttår. Hun har inntil nylig fungert i stillingen. Hun har tidligere erfaring som sjefredaktør og administrerende direktør i Brønnøysund Avis og har også jobbet i Bergens Tidende og Helgeland Arbeiderblad.

Powered by Labrador CMS