Torstein Nymoen takket ja til stillingen som ansvarlig redaktør i Grannar på lillejuleaften: – En spennende jobb i Grannar, som er ei spennende avis, sier han til Haugesunds Avis.

MEDIEFOLK:

Torstein Nymoen vender tilbake til lokalavisen Grannar

Skal erstatte ansvarlig redaktør Arne Frøkedal fra september.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I høst ble det kjent at Arne Frøkedal gir seg som ansvarlig redaktør i lokalavisen Grannar etter 15 år i sjefsstolen.

Det er tidligere Grannar-journalist Torstein Nymoen som blir Frøkedals erstatter, skriver Haugesunds Avis.

– Jeg takket ja til jobben lille julaften. Det er en spennende jobb i Grannar, som er ei spennende avis, sier Nymoen til Haugesunds Avis.

Nymoen er fra Mosjøen, men har bodd i Haugesund siden 2008 og jobbet i Grannar i seks år. I fjor begynte han som ansvarlig redaktør i Vestavind, lokalavisen i Sveio.

– Det blir kjekt og gøy å komme tilbake til Grannar, og å få lov til å lede Grannar gjennom det som er en spennende tid for hele mediebransjen. Å utvikle avisen digitalt blir viktig, samtidig som vi må huske på de leserne som ikke er digitale, sier Nymoen, som sier avisen kommer til å beholde papiravis-frekvensen også.

Grannar, som omtalte nyansettelsen først, siterer styreleder Øyvind Valen på at Nymoen skal føre Grannar videre inn i en digitale endringen.

— Vi får også en erfaren og dyktig journalist i stillingen. En erfaring som vil være til nytte når han skal lede redaksjonen i arbeidet med å beholde det sterke produktet papiravisa er i dag og samtidig styrke det digitale produktet, skriver Valen i Grannar.





Powered by Labrador CMS