Cathrine Fossum starter i ny jobb i januar.
Cathrine Fossum starter i ny jobb i januar.

Cathrine Fossum slutter i TV 2

Blir kommunikasjonssjef for Rema 1000. 

Publisert Sist oppdatert

Etter ti år i kanalen har God morgen Norge-programleder Cathrine Fossum valgt å slutte i TV 2.

– Det har ikke vært et enkelt valg å ta. TV 2 har vært mer enn en arbeidsplass for meg, det har vært en del av identiteten min. Jeg vil alltid ha en del av hjertet mitt i TV 2, sier hun til TV2.no.

Fossum tok over som programleder i God Morgen Norge etter Signe Tynning i oktober, og  hun vil fortsette i jobben fram til jul. Da går hun til jobben som kommunikasjonssjef i Rema 1000.

Fossum har vært med på oppstarten av TV 2 Nyhetskanalen, utviklet debattprogrammet Underhuset, ledet kanalens hovedsendinger og valgsendinger og vært programleder i God sommer Norge og God morgen Norge. Tidligere var hun også nyhetsanker i TV Norge. 

Finner tilbake til gammel kollega

– Vi gleder oss veldig til å få Cathrine med på laget i REMA 1000. Hun er en utrolig dyktig formidler, og har en lang og bred erfaring fra et av Norges største medier. Cathrine blir en stor bidragsyter når vi nå bygger videre på REMA 1000 sin kommunikasjonsplattform, sier Mette Fossum Beyer, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i REMA 1000 i en pressemelding.

Beyer har også tidligere jobbet som nyhetsanker i TV Norge. Nå ser det ut til at de to kollegene finner tilbake til hverandre. 

Forrige uke ble det for øvrig klart at TV 2 må kutte totalt 177 årsverk. Fossum understreker overfor TV2.no at situasjonen i kanalen ikke har sammenheng med valget hun har tatt. 

Tidligere har profiler som Mah-Rukh Ali og Jan Ove Ekeberg valgt å takke ja til sluttpakke. Også Davy Wathne har vurdert sin fremtid i TV 2. 

Powered by Labrador CMS