Trygve Rønningen. Foto: Glenn Slydal Johansen
Trygve Rønningen. Foto: Glenn Slydal Johansen

Trygve Rønningen går tilbake til TV 2

Går fra å være TV3 og P4s øverste sjef til å bli kanaldirektør og publisher i TV 2.

Publisert Sist oppdatert

16 år etter at han forlot TV 2 til fordel for P4 er Rønningen tilbake i TV 2. Hvor han startet TV-karrieren i 1991 først som prosjektleder, deretter som programleder for det daglige magasinprogrammet «God ettermiddag, Norge!». I 1994 ble Rønningen underholdningssjef i TV 2, før han senere fikk jobben som program- og planleggingssjef fra 1997 til 2000. Siden den gang har han vært programdirektør i P4 og i MTG, daglig leder i produksjonsselskapet Mastiff, administrerende direktør og sjefredaktør i P4, og siden 2015 administrerende direktør for MTG i Norge.

- Trygve får hovedansvaret for kanalene i TV 2 og planleggingen av disse. Hans erfaring gjennom et langt TV-liv i ulike kanaler vil være en styrke for vår organisasjon i tiden fremover, sier TV 2-sjef Olav T. Sandnes i en pressemelding.

Rønningen tar over jobben etter Monster-gründer Trond H. Kvernstrøm som forlater medieselskapet ved nyttår. Han skal ifølge pressemeldingen ha signalisert før sommeren at han etter tre år i TV 2 ønsket å gjøre noe annet.

- Jeg gleder meg stort til å ta fatt på oppgavene i TV 2, sammen med tidligere og nye kolleger. Alle vet at bransjen vår står foran betydelige utfordringer. I jobben som kanaldirektør i TV 2 får jeg muligheten til å komme enda nærmere TV-produktet og utformingen av TV-kanalene, sier Trygve Rønningen.

Powered by Labrador CMS