Enda en lokal-tv-stasjon vurderes avviklet

Edda Media-eide Drammens Tidende vurderer om DTTV skal ha et liv også når 2009 er omme.

Publisert Sist oppdatert

Dermed følger de i fotsporene til Tønsbergs Blad og VF24, som Journalisten fortalte om i forrige uke.

I Tønsberg telles det på knappene om VF24 (tidligere TV Vestfold) skal legges ned, eventuelt selges. Nå står også Eddas lokal-tv i Drammen, DTTV, på vurderingslista om mulig nedleggelse.

Strategiprosess

– Det er ikke akkurat slik, det vi gjør er å ha en fullstendig gjennomgang av virksomheten, noe som er naturlig når to nye ledere er på plass, forteller Mette Throndsen som er administrerende direktør i Drammens Tidende.

– Vi er i gang med en strategiprosess fordi den forrige strategiplanen som ble laget for en stund siden er på høy tid å ta tak i igjen.

Treffe brukerne

Throndsen forteller at ingenting er avgjort, og at en endelig avgjørelse vil komme først mot begynnelsen av november.

– Levende bilder er en av strategiene våre og i den vurderingen går diskusjonen på hvilke kanaler vi skal treffe forbrukeren i fremover. Vi har konsesjon til å sende lokal-tv ut neste år, og da må vi ta stilling til om vi skal fortsette med levende bilder inn i stua til folk.

– Hvor realistisk er det at DTTV fortsetter som før?

– Om det er realistisk eller ikke er en sum av hva folk synes og mener internt i forhold til hva de mener forbrukerne ønsker. Det er prematurt å svare på sannsynligheten. Det er en stilling vi vil ta når vi har vært gjennom dette internt.

Powered by Labrador CMS