Anders Myhren og Malini Gaare Bjørnstad har fått jobb i TV 2.
Anders Myhren og Malini Gaare Bjørnstad har fått jobb i TV 2.

MEDIEFOLK:

TV2.no styrker staben med to nye reportere

Anders Myhren begynner som underholdningsreporter, og Malini Gaare Bjørnstad som konseptreporter.

Publisert Sist oppdatert

TV2.no har ansatt to nye tilskudd til TV 2s underholdningsredaksjon. Anders Myhren begynner som underholdningsreporter, og Malini Gaare Bjørnstad som konseptreporter, skriver TV 2 i en pressemelding.

Både Myhren og Bjørnstad starter i TV 2 i mars 2023.

Myhren har lang fartstid som journalist og reporter, hvor han de siste årene har jobbet for Her og Nå og Dagbladet magasinet. Han har også flere års erfaring fra Seher.no i Aller Media, samt TV 2-programmene God sommer Norge, God kveld Norge, Kroppen din og Helsekontrollen.

– Jeg er imponert over den dyktige gjengen i TV2.no, og synes det er spennende å se hvordan redaksjonen stadig har vokst og nådd nye høyder. Jeg har tidligere jobbet i TV 2, og er stolt og glad over muligheten til å kunne kalle meg en «TV 2er» igjen, sier Myhren i pressemeldingen.

Leder for TV2.no, Derek Bjølgerud, påpeker at Myhrens lange fartstid med underholdningsjournalistikk vil bidra til å løfte TV2.no fremover.

– Vi er enormt stolte over å få en kapasitet som Anders hjem igjen til TV 2. Han har lang erfaring i underholdningsjournalistikken og et stort nettverk, noe som vil være med på å løfte TV2.no i årene som kommer. Vi har fulgt med på arbeidet til Anders over lang tid, og det skal bli godt å få ham i hus, sier Bjølgerud.

Bjørnstad har de siste elleve årene jobbet som journalist i Aller Media, herunder Se og Hør, Dagbladet og KK.

– Noen i bransjen snakker om at TV 2 kommer som en rakett om dagen, og den rakettferden er jeg takknemlig over at jeg nå får muligheten til å være med på! Det blir tungt å ta farvel med gamle kolleger i KK og Aller Media, men TV 2 høres ut som tidenes sted å ta fatt på neste kapittel av karrieren, sier Bjørnstad.

– Malini har en X-faktor som vil komme TV2.no til gode. Som konseptreporter skal hun speile TV 2s enorme innholdsunivers. Hun har en god penn og er en dyktig historieforteller, og vil tilføre oss en kompetanse som vil bli svært viktig for oss, sier Bjølgerud.


Powered by Labrador CMS