- Tv-selskaper som har evne og vilje til å endre seg klarer seg best, sier Discovery-sjef Harald Strømme. Foto: Birgit Danneberg
- Tv-selskaper som har evne og vilje til å endre seg klarer seg best, sier Discovery-sjef Harald Strømme. Foto: Birgit Danneberg

Discovery kutter 35 årsverk

Omfattende endringer av organisasjonen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over sju år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Discovery Networks kutter ansatte, og rundt 35 årsverk vil kunne rammes av nedbemanningen, opplyser tv-selskapet.

– Vi driver et kontinuerlig arbeid med å rigge oss for fremtiden. Og som et ledd i dette arbeidet vil vi de neste ukene foreta omfattende endringer av hele organisasjonen, sier Harald Strømme, sjef i TVNorge og Discovery Networks.

– Det innebærer bemanningsreduksjon og sentralisering av stillinger på enkelte områder, samtidig som vi vil styrke organisasjonen og kompetansen på andre områder, der vekstpotensialet og mulighetene er store. Spesielt har vi investert tungt innenfor sport og det digitale, sier Strømme.

Midlene som frigis, skal brukes til vekst og utvikling på nettopp disse områdene.

Rundt 35 årsverk vil kunne rammes av nedbemanningen. De ansatte mottok beskjeden på et allmøte tidligere i dag.

– Tv-bransjen slik vi kjenner den, endrer seg. All historie viser at det er de selskapene som har evne og vilje til å endre seg, som klarer seg best gjennom slike avgjørende faser, sier Strømme.

Discovery Networks Norge er en norsk mediegruppe eid av det amerikanske tv-nettverket Discovery Communications. Tv-huset består i hovedsak av åtte kanaler, deriblant TVNorge.

Powered by Labrador CMS