Sjefredaktør Vebjørn Selbekk legger avisen bak betalingsmur.
Sjefredaktør Vebjørn Selbekk legger avisen bak betalingsmur.

Fra midnatt vil cirka 60 prosent av stoffet til Dagen befinne seg bak betalingsmur

– En av de få lyspunktene i presse-Norge er betalingsviljen vi ser for godt innhold, sier sjefredaktør Vebjørn Selbekk til Journalisten.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over seks år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag vil cirka 60 prosent av Dagens innhold befinne seg bak betalingsmur, skriver sjefredaktør Vebjørn Selbekk i egen avis. Foreløpig vil lederartikler, kommentarer, andakt og debattstoff være tilgjengelig for alle.

– En av de få lyspunktene i presse-Norge er betalingsviljen vi ser for godt innhold. Som en liten aktør kunne vi ikke være først, men vi har sett den suksessen andre aviser har hatt. Nå er tiden inne også for oss, sier Selbekk til Journalisten. 

Han innrømmer at det kan bli en røff opplevelse med tilbakemeldinger fra leserne tirsdag, men han tror det kan bli tatt godt i mot av de som allerede er abonnenter. Samtidig håper Selbekk å se mange nye. 

– Vår strategi har vært å legge stoffet vårt på nett for å vise fram innholdet og vi er fornøyd med den trafikken vi har. Nå håper vi at vi kan tjene på dette også økonomisk. 

Artikler bak betalingsmur vil bli merket med en rød D og teksten Abonnement. De som allerede er abonnenter på avisen har fri tilgang til alt Dagen-stoff enten det publiseres på papir, i e-avisen eller på Dagen.no.

Powered by Labrador CMS