Schibsted i tett dialog om nytt bygg

Men det vil ta tid å få samlet virksomhetene i Oslo.

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Det er litt over halvannet år siden Journalisten kunne fortelle at Schibsted ønsker å samlokalisere sine virksomheter i Oslo sentrum.

Mens Aftenposten og Media Norge holder til i Postgirobygget, er VG, Finn og konsernledelsen spredt på tre forskjellige adresser i og nær Akersgata i Oslo. Disse ønskes samlet, slik selskapet har gjort med sine svenske virksomheter i Stockholm.

I midten av november bekreftet konsernsjef Rolv Erik Ryssdal overfor Journalisten at en avklaring på eventuell flytting ville komme før jul, men dette ser ut til å ta lengre tid enn først antatt.

To aktører

En e-post fra konserndirektør Trond Berger forteller at det tar lengre tid enn planlagt å få bitene til å falle på plass.

– På grunn av prosjektets kompleksitet er dette nå utsatt til første halvår 2012. Schibsted er i tett dialog med to aktører. Begge tilbyr god beliggenhet i Oslo sentrum, men av hensyn til konkurransemessige forhold kommer Schibsted ikke til å gå ut med adresser for disse alternativene foreløpig.

Berger forteller videre at det er flere forhold som må avklares før den endelige kontrakten signeres. Konserndirektøren mener at risikofaktorer må reduseres betraktelig.

Ifølge meldingen vil flyttingen neppe skje før ved årsskiftet 2016–2017.

Powered by Labrador CMS