Mads A. Andersen. Foto: Marte Vike Arnesen

Mads A. Andersen går fra VGTV til Aller Media

Blir direktør for video.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Etter snart elleve år i VG-systemet forlater Mads A. Andersen (35) VGTV for jobben som direktør for video innenfor medieområdet i Aller Media.

Det skriver Dagbladet i en pressemelding.

Andersen får ansvaret for utvikling av levende bilder for blant annet Dagbladet, Se og Hør, KK og SOL.

- Vi er svært glad for at Mads skal lede arbeidet med utvikling av levende bilder for Aller, sier ansvarlig redaktør Alexandra Beverfjord i meldingen.

– Mads har opparbeidet seg en betydelig kunnskap om produksjonskjeden på web-TV fra idé til ferdig digital produksjon. Han er strategisk og engasjert. Han har i tillegg tung journalistisk erfaring.

De siste årene har Andersen vært med på å utvikle en rekke programkonsepter og er i dag en nøkkelperson i kanalens aktualitetsredaksjon. Han har også bred bakgrunn utenfor VG og har jobbet i NRK, Se og Hør og Fredriksstad blad.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på en av de mest spennende jobbene i Medie-Norge akkurat nå, sier Andersen ifølge pressemeldinga, og er samtidig takknemlig for tida i VGTV.

- Jeg har vært så heldig å få være en del av VGTV fra den spede begynnelsen. Det har vært en enormt lærerik tid. Samtidig som jeg fra første øyeblikk følte det var riktig å takke ja til Aller Media, har det vært tungt og emosjonelt å måtte forlate kjære og nære kollegaer. Jobben jeg har gjort i VGTV har vært et lagspill sammen med dem, sier han.

Powered by Labrador CMS