Mads A. Andersen. Foto: Marte Vike Arnesen

Mads A. Andersen. Foto: Marte Vike Arnesen

Mads A. Andersen går fra VGTV til Aller Media

Blir direktør for video.

Publisert Sist oppdatert

Etter snart elleve år i VG-systemet forlater Mads A. Andersen (35) VGTV for jobben som direktør for video innenfor medieområdet i Aller Media.

Det skriver Dagbladet i en pressemelding.

Andersen får ansvaret for utvikling av levende bilder for blant annet Dagbladet, Se og Hør, KK og SOL.

- Vi er svært glad for at Mads skal lede arbeidet med utvikling av levende bilder for Aller, sier ansvarlig redaktør Alexandra Beverfjord i meldingen.

– Mads har opparbeidet seg en betydelig kunnskap om produksjonskjeden på web-TV fra idé til ferdig digital produksjon. Han er strategisk og engasjert. Han har i tillegg tung journalistisk erfaring.

De siste årene har Andersen vært med på å utvikle en rekke programkonsepter og er i dag en nøkkelperson i kanalens aktualitetsredaksjon. Han har også bred bakgrunn utenfor VG og har jobbet i NRK, Se og Hør og Fredriksstad blad.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på en av de mest spennende jobbene i Medie-Norge akkurat nå, sier Andersen ifølge pressemeldinga, og er samtidig takknemlig for tida i VGTV.

- Jeg har vært så heldig å få være en del av VGTV fra den spede begynnelsen. Det har vært en enormt lærerik tid. Samtidig som jeg fra første øyeblikk følte det var riktig å takke ja til Aller Media, har det vært tungt og emosjonelt å måtte forlate kjære og nære kollegaer. Jobben jeg har gjort i VGTV har vært et lagspill sammen med dem, sier han.

Powered by Labrador CMS