VG Nett med rekordresultat

VG Multimedia leverer bedre driftsresultat enn noensinne.

Publisert Sist oppdatert

Resultatene har pekt i riktig retning for vg.no lenge. Til Journalisten bekrefter Torry Pedersen, ansvarlig redaktør og administrerende redaktør i VG Nett, nå at 2007 blir et rekordår for landets største nettavis.

– I år får vi for første gang et driftsresultat på over 100 millioner, sier Pedersen og anslår at nettavisen får en profittmargin på ca. 42 – 45 prosent.

Nok å ta tak i

– Det er alltid hyggelig når det går bra, det har gjort det i flere år nå, sier han. VGs nettsjef ser ingen grunn til å hvile på laurbærene av den grunn:

– Det er hard konkurranse der ute, vi jobber hele tiden med å utvikle oss og når man vokser hurtig, stiller det harde krav til organisasjonen. Vi har nok å holde på med, men er langt fra pessimister, sier han.

Mest opptatt av iverksetting

På spørsmål om hvilke konkrete ting vi kan vente oss av VG til neste år svarer Pedersen at organisasjonen hans er mer opptatt av å gjøre ting enn å snakke om dem.

Han trekker likevel frem det å bli bedre på levende bilder, bruke sosiale medier bedre og integrere kameramobiler bedre i det daglige virke, som oppgaver vg.no vil jobbe med i tiden fremover.

Powered by Labrador CMS