- Det er en ære å ha fått fast stilling i Dagbladet, og få fortsette å være med på den enorme veksten til avisa, sier Vilde Sofie Einan.
- Det er en ære å ha fått fast stilling i Dagbladet, og få fortsette å være med på den enorme veksten til avisa, sier Vilde Sofie Einan.

MEDIEFOLK:

Vilde Sofie Einan er fast ansatt som nattevakt i Dagbladet

Tar fatt på nattevaktjobben samtidig som hun fullfører siste semester av bachelorgraden i journalistikk ved OsloMet.

Publisert Sist oppdatert

Vilde Sofie Einan var praksisstudent i Dagbladet fra oktober 2021, og gikk deretter over i vikariater i Dagbladet og Dagbladet TV. Hun returnerer nå til Hasle etter et halvt års studieopphold i Australia.

Konstituert redaksjonssjef Eira Lie Jor er strålende fornøyd med å ha fått Einan på plass.

– Vilde er et stort journalistisk talent, som vi gleder oss til å få med på Dagbladet-laget på fast basis. Hun har en skarp penn, gode etiske vurderinger og en tabloid nese. Dagbladet er avisa med størst digital leservekst i 2022. og jeg er overbevist om at Vilde kommer til å bidra til at Dagbladets sterke vekst fortsetter framover, sier Lie Jor i en pressemelding.

Einan tar fatt på nattevaktjobben samtidig som hun fullfører siste semester av bachelorgraden i journalistikk ved Oslo Met.

– Jobben som nattevakt er en av de viktigste rollene i Dagbladet. Vilde kommer til å sørge for at Dagbladet er best gjennom natta og at Norge får servert det aller siste innen nyheter, sport og underholdning til morgenkaffen, sier Lie Jor.

– Det er en ære å ha fått fast stilling i Dagbladet, og få fortsette å være med på den enorme veksten til avisa - også på nattestid. Stillingen som nattevakt blir en spennende utfordring, som jeg gleder meg til å begi meg ut på og som jeg er sikker på at jeg vil lære masse av, sier Einan selv.Powered by Labrador CMS