Arne Krumsvik.
Arne Krumsvik.

Arne Krumsvik og Gunn Enli blant søkerne til lederjobben ved IMK

Sju søkere til stillingen som instituttleder ved Institutt for medier og kommunikasjon (IMK) ved Universitetet i Oslo

Publisert Sist oppdatert

Det er Høyskolen i Oslo og Akershus’ (HiOA) nettavis Khrono.no som omtaler søkerlista tirsdag.

Stillingen er utlyst etter at den forrige lederen, Tanja Storsul, tiltrådte stillingen som direktør ved Institutt for samfunnsforskning.

Arne Krumsvik (49) er i dag medieprofessor ved HiOA. Han har en doktorgrad i medievitenskap og journalistikk fra Universitetet i Oslo 2009 og har redaksjonell erfaring fra VG, Dagbladet, Scandinavia Online, Romerikes Blad og Kanal 24.

Gunn Enli (45) er som professor ved IMK blant de tre interne søkerne. Hun leder blant annet forskningsprosjektet Social Media and Election Campaigns. Enli tok doktorgraden ved IMK i 2008, og har jobbet ved instituttet siden den gang.

Audun Beyer (41) er førsteamanuensis ved IMK. Han fullførte doktorgraden i 2012 med en avhandling knyttet til politisk kommunikasjon, valg og opinionsdanning.

Yngvar Kjus (39) er universitetslektor ved IMK. Han tok en doktorgrad om TV-produksjon i 2009. Han har også jobbet som postdoktor i forskningsprosjektet Sky & Scene om utviklingstrekk i live og mediert musikk.

Pål Aam (46) har vært dekan ved journalistutdanninga i Volda det siste året, men sa opp jobben etter fordi han «av personlige grunner» ønsker å flytte til Oslo. Aam er fra Ørsta og har tidligere jobbet i NRK og TV2 med dokumentarer.

Maria Fuglevaag Warsinski-Varsi (50) er journalist og filmregissør.

Hilde Arntzen (53) er medieviter og førsteamanuensis ved Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier ved Høgskolen i Oslo og Akershus. 

Powered by Labrador CMS