Justis- og beredskapsminister Anders Anundsen likte dårlig å bli kritisert for å stille opp i et reklamebilag i Aftenposten.
Justis- og beredskapsminister Anders Anundsen likte dårlig å bli kritisert for å stille opp i et reklamebilag i Aftenposten.

Løken Stavrum "kalt inn på teppet" av justisministeren

Ba om møte etter å ha blitt kritisert for å stille opp i et reklamebilag, skriver Dagbladet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over seks år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Da Kjersti Løken Stavrum kritiserte Anders Anundsen (Frp) for å stille opp i et reklamebilag om samfunnssikkerhet, ble hun kalt inn på teppet av justisministeren, ifølge avisa.
 
Kjersti Løken Stavrum er generalsekretær<br>i Norsk Presseforbund.
Kjersti Løken Stavrum er generalsekretær
i Norsk Presseforbund.

«Siden det kan framstå som du har misforstått mitt syn på den frie presse, og du etterlyser en justisminister som skal mene noe annet på dette området enn du tror jeg gjør, ville det være klargjørende å ha et møte om disse forholdene … Jeg håper vi kan finne et passende tidspunkt så snart som mulig», skriver Anundsen blant annet, ifølge Dagbladet.

Løken Stavrum ønsker ikke å kommentere innholdet i brevet, men det vekker reaksjoner hos både politikere og pressefolk.

– Det er ikke sånn vi forholder oss til media. Dette brever hører hjemme i en annen tid og en annen styreform, sier Venstre-leder Trine Skei Grande.

– Jeg tenker at medieorganisasjonene har mye usnakket med Anders Anundsen, men denne diskusjonen hører ikke hjemme på hans kontor, sier Arne Jensen, generalsekretær i Norsk Redaktørforening.

Powered by Labrador CMS